Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Vahvalla tiellä

Inderes analyysi 31.08.2021 7:16 Viafin Service

Odotamme Viafin Servicen orgaanisen kasvun jatkuvan lähivuosien aikana vahvana, kun samalla merkittävän kokoinen kassa tarjoaa pääomia yritysostoihin. Näillä eväin kasvu kohti vuoden 2022 strategista 100 MEUR:n liikevaihdon tavoitetta on myös mahdollista, vaikka vaatii vielä töitä. Sijoituskohteena vakaa, vastasyklinen ja vahvaa kassavirtaa tuottava sekä vähän investointeja vaativa liiketoimintaprofiili omaa merkittävää arvonluontipotentiaalia tulevaisuudessa. Arvostuskertoimien nousuvara yhdistettynä kohtuulliseen osinkoon nostaa tuotto-odotuksen hyväksi jo ilman yritysostojen luomaa kasvuoptiotakin.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Viafin Service)

Viafin Service Oyj on vuonna 2008 perustettu teollisuuden kunnossapitoon sekä putkistojen, laitteistojen ja kaasujärjestelmien huoltoon sekä näiden asentamiseen erikoistunut yhtiö. Viafin Servicen laajaan palveluvalikoimaan kuuluvat myös LNG- ja biokaasujärjestelmien, kaasuverkkojen sekä kaasutankkausasemien kunnossapitopalvelut ja järjestelmätoimitukset. Viafin Service harjoittaa liiketoimintaa pääasiassa Suomessa, ja sen asiakkaisiin kuuluu useita merkittäviä sellu-, energia-, kemian- sekä metalliteollisuuden alalla toimivia suuria yrityksiä.