Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Qt on toteuttanut menestyksekkäästi kasvustrategiaansa vahvasti kasvavassa markkinassa kilpailukykyisen teknologiansa tukemana. Nyt talouden heikentyminen ja epävarmuus yhtiön asiakaskunnassa kuitenkin tuovat lyhyen tähtäimen haasteita kasvulle. Odotamme yhtiön edelleen kasvavan vahvasti lähivuosina, mutta ennusteriskien jatkettua kasvuaan laskimme ennusteitamme lähivuosille. Tästä huolimatta yhtiön arvostus laskee nopeasti hyvin houkuttelevalle tasolle (2024-2025e oik. EV/EBIT: 13x-9x). 

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Qt)

Qt Group on vuonna 1994 perustettu yhtiö, joka tarjoaa globaalin myyntiverkoston avulla ohjelmistokehittäjille alustariippumatonta sovelluskehitysympäristöä ja siihen liittyviä työkaluja. Qt on sekä visuaaliseen suunnitteluun että koodaukseen tarkoitettu työkalu, jonka loppukäyttäjiä ovat käyttöliittymiä kehittävät koodaajat tai palvelumuotoilijat. Teknologian avulla voidaan kehittää sovelluksia sulautettuihin järjestelmiin, työasemiin ja mobiiliin.