Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Valoa kohti

Analyysi 17.01.2022 8:15 Endomines

Endomines on saanut vietyä useiden hankalien vuosien jälkeen moniprojektisalkkunsa ensimmäiset hankkeet lähelle tuotantoa, mikä antaa yhtiölle lisää vapausasteita salkun muiden lupaavien projektien edistämiseen lähivuosien aikana. Odotamme Endominesin liikevaihdon ponnistavan lähivuosina selvään kasvuun, mutta osien summa -mallimme ja muiden arvostusmittarien perusteella osake on edelleen hyvin korkeisiin riskeihinsä nähden täyteen hinnoiteltu.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Endomines on vuonna 2005 perustettu kultakaivoksiin keskittynyt kaivosteollisuuden tuotanto- ja kehitysyhtiö (ns. junior mining company). Endomines-konserni koostuu emoyhtiöstä ja sen täysin omistamista suomalaisista ja yhdysvaltalaisista tytäryhtiöistä. Endominesin tavoitteena on hankkia poliittisesti vakailla alueilla olevia esiintymiä, jotka on mahdollista saada tuotantoon nopeasti ja rajoitetuin investoinnein.