Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Ennustamme molempien toimialojen hyvän kysyntänäkymän tukevan kuluvan vuoden tuloskehitystä, mutta ennusteisiin liittyvät riskit ovat koholla metallien hintojen kestävyyteen liittyvän epävarmuuden vuoksi. Tämä yhdessä selvästi operatiivista tulosta matalamman vapaan rahavirran ja taseen suuren velkamäärän kanssa pitää sijoittajan riskitason korkealla.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Reka Industrial)

Reka Industrial on vuonna 1898 perustettu sijoitusyhtiö, joka sijoittaa kotimaisiin teollisuusyrityksiin. Yhtiö osallistuu sijoituskohteiden liiketoimintaan aktiivisesti ja pyrkii kasvattamaan näiden arvoa. Reka Industrial omistaa 100 % kaapelialalla toimivasta Reka Kaapelista, josta konsernin tulos käytännössä muodostuu. Kaapelitoimialan päämarkkinoita ovat Suomen lisäksi muut Pohjoismaat, mutta tilausvirtaa täydentävää kauppaa haetaan myös laajemmalla säteellä. Kaapelitoimialan pääasiakasalat ovat asuin- ja toimistorakentaminen, sähkön tuotanto ja siirto sekä teollisuus.