Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Aamukatsauslivessä Afarak-kommentit

Aamukatsauslivessä Mikael kommentoi miksi emme anna Afarakille suositusta. Fundamenttianalyysi ei pure tapauksessa joka on siirtynyt juridiikan alueelle. Yhtiön osakkeen kurssi ei siis välttämättä reflektoi enää fundamentteja. Aamarissa myös Vaisala josta julkaisimme laajan raportin. Mukana myös Consti, YIT, SRV, Investors House ja Orava. Lue lisää www.inderes.fi/inderes-aamukatsaukset

Käy kauppaa. (Afarak)

Afarak on maailmanlaajuinen vertikaalisesti integroitunut erikoismetalliseosten tuottaja. Yhtiöllä on liiketoimintaa Etelä-Afrikassa, Turkissa, Saksassa, Lontoossa, Helsingissä ja Maltalla. Afarak toimittaa tuotteitaan maailman johtaville yrityksille monilla eri teollisuuden aloilla ympäri maailmaa. Afarakin liiketoiminta jakautuu kahteen eri yksikköön, jotka ovat rautametalliliiketoiminta ja erikoismetalliliiketoiminta. Afarakilla on rautametalliliiketoimintaa eteläisessä Afrikassa. Liiketoimintaan kuuluvat Stelliten kaivos, Mecklenburgin kaivos ja Mogalen tuotantolaitos Etelä-Afrikassa.