Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Afarak Q3’17-tuloskommentit

Aamukatsauslivessä Afarakin Q3-kommentit. Mukana myös Orava. Inderesiä Mallisalkku lämmittää koleassa marraskuussa jo yli 4200 sijoittajaa. Salkkua voi seurata tästä linkistä https://www.inderes.fi/inderes-mallisalkku

Analyytikko Gostowski kommentoi Afarakin Q3'17-tulosraporttia ja miksi tulos jäi miinukselle vaikka liikevaihto kasvoi yli +50 %. Vaikka emme omistajuuskiistasta johtuen anna osakkeelle suositusta eikä tavoitehintaa, on fundamentteihin nähden osake korkealle hinnoiteltu.

Käy kauppaa. (Afarak)

Afarak on maailmanlaajuinen vertikaalisesti integroitunut erikoismetalliseosten tuottaja. Yhtiöllä on liiketoimintaa Etelä-Afrikassa, Turkissa, Saksassa, Lontoossa, Helsingissä ja Maltalla. Afarak toimittaa tuotteitaan maailman johtaville yrityksille monilla eri teollisuuden aloilla ympäri maailmaa. Afarakin liiketoiminta jakautuu kahteen eri yksikköön, jotka ovat rautametalliliiketoiminta ja erikoismetalliliiketoiminta. Afarakilla on rautametalliliiketoimintaa eteläisessä Afrikassa. Liiketoimintaan kuuluvat Stelliten kaivos, Mecklenburgin kaivos ja Mogalen tuotantolaitos Etelä-Afrikassa.