Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Investors House Q4'19: Ylärivillä vahvaa kehitystä, mutta korkeat kulut painoivat tulosta

Investors Housen ylärivin kehitys oli vahvaa Q4:llä, mutta korkeiden kulujen takia operatiivinen tulos ja raportoitu tulos olivat paineessa. Analyytikko Jesse Kinnusen haastattelussa toimitusjohtaja Petri Roininen.

Ohjeistus: Vuoden 2020 operatiivinen tulos (Epra) on hieman parempi kuin vuonna 2019.

00:08 Mikä ajoi kasvua Q4:llä?
01:10 Palvelut-segmentti
01:48 Markkinatilanne
02:21 Pääoman allokointi
03:39 Ovaro Kiinteistösijoitus

Investors Housen tilinpäätöstiedotteen 2019 julkaisu ja Pääomamarkkinapäivä https://www.inderes.fi/fi/videot/investors-housen-tilinpaatostiedotteen-...

Käy kauppaa. (Investors House)

Investors House on vuonna 1988 perustettu yhtiö, joka toimii kiinteistö- ja finanssimarkkinan koko arvoketjussa. Kiinteistömarkkinalla yhtiö toimii aina tontin hankinnasta ja rakennuttamisesta kiinteistöjen omistamiseen ja kiinteistövarallisuuden hoitoon. Finanssimarkkinalla yhtiö pyrkii hakemaan pääomakevyttä ja skaalautuvaa kasvua erityisesti uusien kiinteistörahastojen ja erilaisten yhteissijoitusinstrumenttien avulla. Yhtiö on ollut listattuna Nasdaq Helsingin päälistalla vuodesta 1989.