Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Investors House tj Petri Roininen yhtilökommentit

Julkaisimme Investors Housesta laajan raportin, joka on luettavissa maksutta tästä linkistä https://www.inderes.fi/asuntosijoitus-ja-palveluyhtio. Inderesin Pulkkinen haastattelee yhtiön toimitusjohtaja Petri Roinista kysyen, miten Investors House eroaa Oravasta ja asuntorahastoista, miten Investors Housen tuotot jakaantuvat eri toimintojen välillä ja minkälaista pidemmän välin tuottoa yhtiö tavoittelee. Investors House on yhtiönä hyvin omistajalähtöinen, mutta pieni koko ja asuntomarkkinan mahdolliset käänteet tuovat oman riskinsä peliin. 

Käy kauppaa. (Investors House)

Investors Housella on kaksi liiketoimintasegmenttiä: Kiinteistöt ja Management. Kiinteistöt-segmentti on pääomavaltaista sijoitustoimintaa, jossa varojen sijoitetaan asuntoihin ja toimitilakiinteistöihin. Management-segmentti on vähän pääomaa sitovaa palveluliiketoimintaa. Yhtiön pitkän aikavälin tavoitteena on tuottaa sellaista lisäarvoa, että osakkeenomistajan vuotuinen osingosta ja osakkeen arvonkehitysestä muodostuva kokonaistuotto olisi vähintään 10 %.