Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Marimekko sijoituskohteena

InderesTV 02.10.2017 14:22 Marimekko

Marimekko sijoituskohteena

Inderesin Pulkkinen ja analyytikko Kajaani käyvät Marimekkoa läpi sijoituskohteena. Yhtiö on panostanut merkittävästi kansainväliseen laajentumiseen, mutta samalla kannattavuus on kärsinyt. Kajaanin näkemyksen mukaan yhtiössä on potentiaalia käänteeseen, sillä brändi on arvokas. Marimekko onkin kannattavuudeltaan ja oman pääoman tuotolla mitattuna verrokkejaan heikompi. Osakkeessa on nousupotentiaalia jos nämä ongelmat saadaan taklattua. Marimekkoa seuraa inderes.fi.ssä melkein 1000 sijoittajaa. 

Käy kauppaa. (Marimekko)

Marimekko on suomalainen lifestyle-designyritys, joka tunnetaan ennen kaikkea omaleimaisista kuvioista ja väreistä. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluu korkealuokkaisia vaatteita, laukkuja ja asusteita sekä kodintavaroita sisustustekstiileistä astioihin. Kun Marimekko vuonna 1951 perustettiin, sen ennennäkemättömät painokankaat antoivat sille vahvan ja ainutlaatuisen identiteetin. Marimekko-tuotteita myydään noin 40 maassa. Vuonna 2018 tuotteiden brändimyynti oli 248 miljoonaa euroa ja yhtiön liikevaihto 112 miljoonaa euroa. Marimekko-myymälöitä on noin 150 eri puolilla maailmaa.