Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Onko raaka-aineista tulossa pullonkaula Nesteelle?

Neste on väkevän tuloskasvun tiellä, vaikka Porvoon tuotantolaitoksen seisokki aiheuttaa siihen pieniä kuoppia tänä vuonna. Analyytikko Petri Gostowski pohtii, että kilpailusta uusiutuvien polttoaineiden raaka-aineista voi tulla vielä iso kysymys alalla.

Videon aiheet kellotettu:
00:25 Miten Nesteen viime neljännes meni?
01:40 Millaisia tuloksia yhtiöltä voi odottaa tänä vuonna?
03:30 Näköpiirissä olevat investoinnit tuotantoon
05:30 Syntyykö isoin kilpailu raaka-aineista?
06:30 Nesteen osakkeen arvostus

Uusin yhtiöraportti Nesteestä Inderes Premium -jäsenten luettavissa https://www.inderes.fi/fi/videot/onko-raaka-aineista-tulossa-pullonkaula-nesteelle.

 

Käy kauppaa. (Neste)

Neste on korkealaatuisiin puhtaamman liikenteen polttoaineisiin keskittyvä jalostus- ja markkinointiyhtiö, joka valmistaa kaikkia tärkeimpiä öljytuotteita. Yhtiö on myös maailman johtava uusiutuvista raaka-aineista valmistetun dieselin toimittaja. Nesteellä on tuotantolaitoksia Porvoossa, Naantalissa, Rotterdamissa ja Singaporessa. Nesteen liikevaihto vuonna 2015 oli 11,1 miljardia euroa, ja sen palveluksessa työskentelee noin 5 000 henkilöä. Nesteen osake on listattu NASDAQ OMX Helsingissä.