Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Suomen Hoivatilat 2017 tilinpäätöshaastattelu

Suomen Hoivatilojen toimitusjohtaja Jussi Karjula analyytikko Jesse Kinnusen haastattelussa vuoden 2017 sujumisesta. Kysymykset alla.

Miten kuvailisit omin sanoin yhtiön kehitystä 2017 viimeisen neljänneksen aikana?

Hoivatilojen kasvu oli viime vuonna vahvaa ja toteutitte noin 70 MEUR:n edestä hoivakiinteistöhankkeita. Viime vuoden lopulla hankekanta oli 82 MEUR. Tuleeko teillä kapasiteetti vastaan kasvussa?

Hoivakiinteistömarkkinoille on sijoittajakenttään viime aikoina tullut lisää kilpailua mm. EVLI kertoi viime viikolla perustavansa uuden Hoivakiinteistörahaston. Onko kilpailu kiristynyt viime aikoina uusissa hoivakiinteistöhankeissa?

Toteutitte osakeannin viime vuonna ja useat sijoittajat ovat kysyneet meiltä teettekö osakeantia tänä vuonna. Teettekö osakeantia tänä vuonna ja mikä teidän pääoman tarve kasvuun on?

Käy kauppaa. (Hoivatilat)

Hoivatilat on hoiva- ja päiväkotitilojen sekä palvelukortteleiden ja koulujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut palveluyhtiö. Hoivatilat tarjoaa laadukkaita ja kustannustehokkaita vuokrahoivatilaratkaisuja varhaiskasvatuksen ja hoivan alalla pääosin yksityisille palveluntarjoajille mutta myös kunnille ja kaupungeille. Hoivatilojen mallissa tilan käyttäjä saa toiveidensa mukaiset tilat ns. avaimet käteen -periaatteella, yhdellä sopimuksella. Tilojen tuottamisen lisäksi yhtiö hoitaa kaikki rakentamiseen liittyvät sopimus- ja lupaprosessit.