Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Suomen Hoivatilat rautalangasta vääntäen

Inderesin Jesse ja Verneri vääntävät Suomen Hoivatilojen liiketoimintaa rautalangasta. Olemme saaneet valtavasti kysymyksiä Hoivatiloista InderesQ&A:ssa, tämän videon tarkoitus on vastata useimpien uteliaiden kysymyksiin.

Videolla selviää mm., mistä Hoivatilojen tuotot tulevat, mitä kehityskate tarkoittaa, mitä tarkoittaa tuottovaatimusten lasku, miksi Hoivatilat on arvostettu pörssissä yli NAV-arvonsa ja lopuksi, onko Sotella minkälainen vaikutus Hoivatiloihin?

Käy kauppaa. (Hoivatilat)

Hoivatilat on hoiva- ja päiväkotitilojen sekä palvelukortteleiden ja koulujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut palveluyhtiö. Hoivatilat tarjoaa laadukkaita ja kustannustehokkaita vuokrahoivatilaratkaisuja varhaiskasvatuksen ja hoivan alalla pääosin yksityisille palveluntarjoajille mutta myös kunnille ja kaupungeille. Hoivatilojen mallissa tilan käyttäjä saa toiveidensa mukaiset tilat ns. avaimet käteen -periaatteella, yhdellä sopimuksella. Tilojen tuottamisen lisäksi yhtiö hoitaa kaikki rakentamiseen liittyvät sopimus- ja lupaprosessit.