Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Vielä matkaa

Analyysi 11.05.2021 7:36 Lehto

Lehto on kasvullaan ja kannattavuudellaan ollut viimeisen vuosikymmenen ajan alan parhaimpia yrityksiä, mutta viime vuosien suoritus on jäänyt pahasti jälkeen yhtiön sekä markkinoiden odotuksista. Ongelmavuosien jälkeen tulosta on saatu hiljalleen parannettua, mutta vauhti ja nykyinen taso on ollut pettymys. Keskittymällä yhtiön ydinosaamiseen toimitila- ja asuntorakentamisessa sekä strategisesti panostamalla teolliseen esivalmistukseen sekä puurakentamisen kehitykseen, yhtiö hakee kestävämpää operatiivista tulostasoa. Historian luvut osoittaa potentiaalia olevan, mutta realistista tämän saavuttaminen ei lähivuosien aikana mielestämme ole. Selkeästi korkeampia tulostasoja saataneen strategiankin mukaan odottaa vuoden 2023 jälkeen. 

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Lehto)

Lehto on vuonna 1976 perustettu suomalainen rakennus- ja kiinteistöalan konserni, joka hyödyntää rakennusprosessissaan toistettavia konsepteja, tehdasvalmistusta sekä modulaarisuutta luodakseen lisäarvoa asiakkailleen. Yhtiön liiketoiminta jakautuu nykyisin kahteen palvelualueeseen: Toimitilat ja Asunnot. Näiden palvelualueiden sisällä yhtiö tekee myös päiväkoteja, hoivatiloja sekä myös korjausrakentamista. Yhtiön ydinosaaminen keskittyy yksinkertaisiin, monistettaviin ja kohtuuhintaisiin asuntoihin sekä toimitiloihin.