Afarak Group
1380 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 0.60 ALIN 0.60 VAIHTO (KPL) 23 353
MYYNTI 0.60 YLIN 0.60 VAIHTO (VAL) 0,014 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Gostowski
+358 40 821 5982

Tulevat tapahtumat

15
Mar
Osavuosikatsaukset

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: inderes_qa
2.7.
2019

Afarakin hinta pörssissä on 10 % alle tarjotun ostohinnan; mikä tässä on takana?

Tyyppi: inderes_qa
12.12.
2017

Hei!

Afarak analyysejännne mielenkiinnolla seuranneena kiinnostaisi tietää mitä mieltä olette Markku Kankaalan väittämästä, että Afarakin johto on jakanut liian suppeaa tietoa yhtiöstä ja esim. kromin markkinoista, mikä on saattanut johtaa kurssin aliarvostukseen.

Tyyppi: inderes_qa
5.12.
2017

Miten käy piensijoittajan omistusten jos yhtiö delistataan pörssistä? Esim. Jos Afarakin pääomistajan tahto menee läpi https://www.arvopaperi.fi/kaikki_uutiset/paaomistaja-ehdottaa-afarakin-p...

Tyyppi: inderes_qa
19.9.
2017

Onko aavistusta mistä kyse?

Tyyppi: inderes_qa
1.8.
2017

Hei, olisiko analyysipäivitykseen aihetta allaolevan jutun tiimoilta http://www.afarak.com/site_media/media/uploads/files/news/Stellite_14.08...

Tyyppi: inderes_qa
14.6.
2017

Hei. Milloin aloitatte Afarakin seurannan?

Tyyppi: inderes_qa
6.6.
2017

Hei, Koska otatte afan seurantaanne, afan sivuilla on analyytikot sivulla Inderes Oy. 

Tyyppi: inderes_qa
29.5.
2017

Tervehdys! Milloin Afarakista alkaa tulla käsittelyyn?

Afarak Group

Afarak Group

Company page 06.07.2017 10:05 Afarak

Afarak on maailmanlaajuinen vertikaalisesti integroitunut erikoismetalliseosten tuottaja. Yhtiöllä on liiketoimintaa Etelä-Afrikassa, Turkissa, Saksassa, Lontoossa, Helsingissä ja Maltalla. Afarak toimittaa tuotteitaan maailman johtaville yrityksille monilla eri teollisuuden aloilla ympäri maailmaa. Afarakin liiketoiminta jakautuu kahteen eri yksikköön, jotka ovat rautametalliliiketoiminta ja erikoismetalliliiketoiminta. Afarakilla on rautametalliliiketoimintaa eteläisessä Afrikassa. Liiketoimintaan kuuluvat Stelliten kaivos, Mecklenburgin kaivos ja Mogalen tuotantolaitos Etelä-Afrikassa.

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Afarak Group

Afarak on maailmanlaajuinen vertikaalisesti integroitunut erikoismetalliseosten tuottaja. Yhtiöllä on liiketoimintaa Etelä-Afrikassa, Turkissa, Saksassa, Lontoossa, Helsingissä ja Maltalla. Afarak toimittaa tuotteitaan maailman johtaville yrityksille monilla eri teollisuuden aloilla ympäri maailmaa. Afarakin liiketoiminta jakautuu kahteen eri yksikköön, jotka ovat rautametalliliiketoiminta ja erikoismetalliliiketoiminta. Afarakilla on rautametalliliiketoimintaa eteläisessä Afrikassa. Liiketoimintaan kuuluvat Stelliten kaivos, Mecklenburgin kaivos ja Mogalen tuotantolaitos Etelä-Afrikassa. Afarakin erikoismetalliliiketoiminta tuottaa matalahiilisiä ja erittäin matalahiilisiä erikoisferrokromituotteita. Liiketoimintaan kuuluvat Elektrowerk Weisweilerin (EWW) tuotantolaitos Saksassa ja TMS:n kaivostoiminnot Turkissa.