Afarak Group
1380 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 0.60 ALIN 0.60 VAIHTO (KPL) 23 353
MYYNTI 0.60 YLIN 0.60 VAIHTO (VAL) 0,014 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Gostowski
+358 40 821 5982

Tulevat tapahtumat

15
Mar
Osavuosikatsaukset

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: news
25.9.
2019

Finanssivalvonta tiedotti tiistaina määränneensä Afarakille 1,45 MEUR:n seuraamusmaksun sisäpiiritiedon julkistamiseen ja sisäpiiriluettelon pitämiseen liittyvistä laiminlyönneistä.

Tyyppi: news
19.9.
2019

Ferrokromin sopimushinta asettuu Q4’19:llä 1,02 dollariin naulalta ja siten hinnan lasku jatkuu edellisen kvartaalin matalalta 1,04 $/lb tasolta. Hintataso on selvästi alle edellisen seitsemän vuoden 1,17 $/lb:n keskiarvon ja on myös absoluuttisesti matala taso.

Tyyppi: news
8.8.
2019

Afarak tiedotti eilen, että Mogalen sulaton haasteet vaikuttavat selvästi yhtiön Q2:n tulostasoon. Tämän seurauksena yhtiö odottaa Q2:n käyttökatteen olevan noin -8 MEUR.

Tyyppi: news
1.8.
2019

Afarak tiedotti keskiviikkona omien osakkeiden ostotarjouksen lopullisesta tuloksesta, joka vastasi tiistaina julkistettua alustavaa tulosta.

Tyyppi: news
31.7.
2019

Afarak tiedotti tiistaina, että yhtiön omien osakkeiden ostotarjouksen alustavan tuloksen mukaan tarjotut osakkeet vastaavat noin 21,37 % kaikista yhtiön ulkona olevista osakkeista ja niiden tuottamista äänistä.

Tyyppi: news
15.7.
2019

Afarak tiedotti perjantaina, että yhtiön hallitus on päättänyt toistamiseen jatkaa Afarakin omien osakkeiden ostotarjouksen tarjousaikaa kahdella viikolla.

Tyyppi: news
1.7.
2019

Afarak tiedotti perjantaina, että yhtiön hallitus on päättänyt jatkaa Afarakin omien osakkeiden ostotarjouksen tarjousaikaa kahdella viikolla. Ostotarjouksen oli alun perin tarkoitus päättyä tänään 1.7.2019 klo 16.00. Tarjousaikaa jatketaan 15.7.2019 klo 16.00 saakka.

Tyyppi: news
28.6.
2019

Arviomme mukaan Afarakin tulostaso säilyy hidastuvassa markkinaympäristössä heikkona, emmekä odota yhtiön pystyvän kääntämään tulostaan voitolliseksi lähikvartaalien aikana.

Afarak Group

Afarak Group

Company page 06.07.2017 10:05 Afarak

Afarak on maailmanlaajuinen vertikaalisesti integroitunut erikoismetalliseosten tuottaja. Yhtiöllä on liiketoimintaa Etelä-Afrikassa, Turkissa, Saksassa, Lontoossa, Helsingissä ja Maltalla. Afarak toimittaa tuotteitaan maailman johtaville yrityksille monilla eri teollisuuden aloilla ympäri maailmaa. Afarakin liiketoiminta jakautuu kahteen eri yksikköön, jotka ovat rautametalliliiketoiminta ja erikoismetalliliiketoiminta. Afarakilla on rautametalliliiketoimintaa eteläisessä Afrikassa. Liiketoimintaan kuuluvat Stelliten kaivos, Mecklenburgin kaivos ja Mogalen tuotantolaitos Etelä-Afrikassa.

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Afarak Group

Afarak on maailmanlaajuinen vertikaalisesti integroitunut erikoismetalliseosten tuottaja. Yhtiöllä on liiketoimintaa Etelä-Afrikassa, Turkissa, Saksassa, Lontoossa, Helsingissä ja Maltalla. Afarak toimittaa tuotteitaan maailman johtaville yrityksille monilla eri teollisuuden aloilla ympäri maailmaa. Afarakin liiketoiminta jakautuu kahteen eri yksikköön, jotka ovat rautametalliliiketoiminta ja erikoismetalliliiketoiminta. Afarakilla on rautametalliliiketoimintaa eteläisessä Afrikassa. Liiketoimintaan kuuluvat Stelliten kaivos, Mecklenburgin kaivos ja Mogalen tuotantolaitos Etelä-Afrikassa. Afarakin erikoismetalliliiketoiminta tuottaa matalahiilisiä ja erittäin matalahiilisiä erikoisferrokromituotteita. Liiketoimintaan kuuluvat Elektrowerk Weisweilerin (EWW) tuotantolaitos Saksassa ja TMS:n kaivostoiminnot Turkissa.