Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Afarak Group
1888 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 0.28 ALIN 0.28 VAIHTO (KPL) 218 395
MYYNTI 0.28 YLIN 0.30 VAIHTO (VAL) 0,063 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Gostowski
+358 40 821 5982

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: news
25.3.
2020

Etelä-Afrikan viranomaiset ovat julistaneet koronavirusepidemian hillitsemiseksi koko maahan 21 päivän mittaisen ulkonaliikkumiskiellon, joka alkaa 26.3. ja päättyy näillä näkymin 16.4.

Tyyppi: news
27.2.
2020

Afarak tiedotti eilen, että Etelä-Afrikan Mogalen toimintojen edelleen huonontuneiden markkinaolosuhteiden takia yhtiön Q4:n käyttökate on noin -6,4 MEUR.

Tyyppi: news
10.12.
2019

Afarak tiedotti eilen, että yhtiön kaksi Etelä-Afrikkalaista tytäryhtiötä ovat antaneet paikallisen työmarkkinalainsäädännön mukaisen ilmoituksen, joka mahdollistaa henkilöstöön kohdistuvat vähennykset.

Tyyppi: news
24.10.
2019

Afarak tiedotti eilen valittaneensa Helsingin hallinto-oikeudelle Finanssivalvonnan sille määräämästä 1,45 MEUR:n seuraamusmaksusta, joka perustui Fivan mukaan sisäpiiritiedon julkistamiseen ja sisäpiiriluettelon pitämiseen liittyvistä laiminlyönneistä.

Tyyppi: news
25.9.
2019

Finanssivalvonta tiedotti tiistaina määränneensä Afarakille 1,45 MEUR:n seuraamusmaksun sisäpiiritiedon julkistamiseen ja sisäpiiriluettelon pitämiseen liittyvistä laiminlyönneistä.

Tyyppi: news
19.9.
2019

Ferrokromin sopimushinta asettuu Q4’19:llä 1,02 dollariin naulalta ja siten hinnan lasku jatkuu edellisen kvartaalin matalalta 1,04 $/lb tasolta. Hintataso on selvästi alle edellisen seitsemän vuoden 1,17 $/lb:n keskiarvon ja on myös absoluuttisesti matala taso.

Afarak Group

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Afarak Group

Afarak on maailmanlaajuinen vertikaalisesti integroitunut erikoismetalliseosten tuottaja. Yhtiöllä on liiketoimintaa Etelä-Afrikassa, Turkissa, Saksassa, Lontoossa, Helsingissä ja Maltalla. Afarak toimittaa tuotteitaan maailman johtaville yrityksille monilla eri teollisuuden aloilla ympäri maailmaa. Afarakin liiketoiminta jakautuu kahteen eri yksikköön, jotka ovat rautametalliliiketoiminta ja erikoismetalliliiketoiminta. Afarakilla on rautametalliliiketoimintaa eteläisessä Afrikassa. Liiketoimintaan kuuluvat Stelliten kaivos, Mecklenburgin kaivos ja Mogalen tuotantolaitos Etelä-Afrikassa. Afarakin erikoismetalliliiketoiminta tuottaa matalahiilisiä ja erittäin matalahiilisiä erikoisferrokromituotteita. Liiketoimintaan kuuluvat Elektrowerk Weisweilerin (EWW) tuotantolaitos Saksassa ja TMS:n kaivostoiminnot Turkissa.