Afarak Group
1260 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 0.82 ALIN 0.81 VAIHTO (KPL) 7 837
MYYNTI 0.83 YLIN 0.84 VAIHTO (VAL) 0,006 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Gostowski
+358 40 821 5982

Tulevat tapahtumat

25
Kes
Yhtiökokoukset

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: news
21.5.
2019

Afarak tiedotti eilen, että yhtiön hallitus on päättänyt esittää yhtiökokoukselle Afarakin muuntamista eurooppayhtiöksi. Yhtiön mukaan syyt muuntamiselle on strategiset ja muuntaminen eurooppayhtiöksi tuo sille sen tarvitsemaa joustavuutta.

Tyyppi: news
15.5.
2019

Afarak antoi eilen tulosvaroituksen koskien Q1’19:n tulosta, joka on ennakkotietojen mukaan ollut raskaasti tappiollinen. Tämän taustalla ovat yhtiön mukaan jo vuonna 2018 alkaneet haasteet, joista osa on jatkunut myös Q1’19:llä.

Tyyppi: news
4.4.
2019

Afarak tiedotti eilen ostavansa 49 %:n osuuden Synergy Africalta Ltd:stä yhteisyrityskumppaniltaan 49 dollarin hinnalla. Afarak omistaa 2-3 viikon kuluessa toteutuvan kaupan jälkeen 100 % Synergy Africa Ltd:stä.

Tyyppi: news
29.3.
2019

Afarak tiedotti torstaina tilannetietoja käynnissä olevaan omien osakkeiden takaisinoston valmisteluun liittyen.

Tyyppi: news
20.3.
2019

Ferrokromin sopimushinta asettuu Q2’19:lla 1,20 dollariin naulalta. Taso on hyvin linjassa edellisen viiden vuoden keskiarvon kanssa, joka on tasolla 1,18 dollaria naulalta.

Tyyppi: news
4.3.
2019

Afarak tiedotti perjantaina Helsingin hallinto-oikeuden päätöksestä hylätä yhtiön pääomistajan Danko Koncarin valitus koskien Finanssivalvonnan päätöstä velvoittaa Koncar tekemään julkinen ostotarjous Afarak Groupin osakkeista.

Tyyppi: news
21.2.
2019

Afarak antoi eilen tulosvaroituksen vuoden 2018 tulosta koskien. Tulosvaroituksen taustalla on 6,5 MEUR:n alaskirjaus Mogalen liikearvoon, joka kirjataan Q4’18:n tulokseen.

Afarak Group

Afarak Group

Company page 06.07.2017 10:05 Afarak

Afarak on maailmanlaajuinen vertikaalisesti integroitunut erikoismetalliseosten tuottaja. Yhtiöllä on liiketoimintaa Etelä-Afrikassa, Turkissa, Saksassa, Lontoossa, Helsingissä ja Maltalla. Afarak toimittaa tuotteitaan maailman johtaville yrityksille monilla eri teollisuuden aloilla ympäri maailmaa. Afarakin liiketoiminta jakautuu kahteen eri yksikköön, jotka ovat rautametalliliiketoiminta ja erikoismetalliliiketoiminta. Afarakilla on rautametalliliiketoimintaa eteläisessä Afrikassa. Liiketoimintaan kuuluvat Stelliten kaivos, Mecklenburgin kaivos ja Mogalen tuotantolaitos Etelä-Afrikassa.

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Afarak Group

Afarak on maailmanlaajuinen vertikaalisesti integroitunut erikoismetalliseosten tuottaja. Yhtiöllä on liiketoimintaa Etelä-Afrikassa, Turkissa, Saksassa, Lontoossa, Helsingissä ja Maltalla. Afarak toimittaa tuotteitaan maailman johtaville yrityksille monilla eri teollisuuden aloilla ympäri maailmaa. Afarakin liiketoiminta jakautuu kahteen eri yksikköön, jotka ovat rautametalliliiketoiminta ja erikoismetalliliiketoiminta. Afarakilla on rautametalliliiketoimintaa eteläisessä Afrikassa. Liiketoimintaan kuuluvat Stelliten kaivos, Mecklenburgin kaivos ja Mogalen tuotantolaitos Etelä-Afrikassa. Afarakin erikoismetalliliiketoiminta tuottaa matalahiilisiä ja erittäin matalahiilisiä erikoisferrokromituotteita. Liiketoimintaan kuuluvat Elektrowerk Weisweilerin (EWW) tuotantolaitos Saksassa ja TMS:n kaivostoiminnot Turkissa.