Afarak Group
1380 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 0.60 ALIN 0.60 VAIHTO (KPL) 23 353
MYYNTI 0.60 YLIN 0.60 VAIHTO (VAL) 0,014 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Gostowski
+358 40 821 5982

Tulevat tapahtumat

15
Mar
Osavuosikatsaukset

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: video
20.11.
2017

Aamukatsauslivessä Afarakin Q3-kommentit. Mukana myös Orava. Inderesiä Mallisalkku lämmittää koleassa marraskuussa jo yli 4200 sijoittajaa. Salkkua voi seurata tästä linkistä https://www.inderes.fi/inderes-mallisalkku

Analyytikko Gostowski kommentoi Afarakin Q3'17-tulosraporttia ja miksi tulos jäi miinukselle vaikka liikevaihto kasvoi yli +50 %. Vaikka emme omistajuuskiistasta johtuen anna osakkeelle suositusta eikä tavoitehintaa, on fundamentteihin nähden osake korkealle hinnoiteltu.

Tyyppi: video
25.9.
2017

Aamukatsauslivessä Mikael kommentoi miksi emme anna Afarakille suositusta. Fundamenttianalyysi ei pure tapauksessa joka on siirtynyt juridiikan alueelle. Yhtiön osakkeen kurssi ei siis välttämättä reflektoi enää fundamentteja. Aamarissa myös Vaisala josta julkaisimme laajan raportin. Mukana myös Consti, YIT, SRV, Investors House ja Orava. Lue lisää www.inderes.fi/inderes-aamukatsaukset

Tyyppi: video
11.8.
2017

Inderesin analyytikko Gostowski kommentoi Afarakin aamulla julkistettua Q2-tulosta. Petri perustelee myy-suositusta yhtiön haastavalla arvostuksella. Sen sijaan Neo Industrial yllätti odotuksia reippaasti heikommalla tuloksella. Pulkkinen tivaa, mikä on yhtiön pitkän välin tarina.

Tyyppi: video
13.7.
2017

Julkaisimme tänään odotetun Afarak-analyysin joka on maksutta luettavissa https://www.inderes.fi/focus-growth. Analyytikko Gostowski avaa yhtiötä sijoituskohteena ja perustelee myy-suositusta. Videon voi kuunnella myös podcastina täällä https://soundcloud.com/inderes/afarak-sijoituskohteena.

Afarak Group

Afarak Group

Company page 06.07.2017 10:05 Afarak

Afarak on maailmanlaajuinen vertikaalisesti integroitunut erikoismetalliseosten tuottaja. Yhtiöllä on liiketoimintaa Etelä-Afrikassa, Turkissa, Saksassa, Lontoossa, Helsingissä ja Maltalla. Afarak toimittaa tuotteitaan maailman johtaville yrityksille monilla eri teollisuuden aloilla ympäri maailmaa. Afarakin liiketoiminta jakautuu kahteen eri yksikköön, jotka ovat rautametalliliiketoiminta ja erikoismetalliliiketoiminta. Afarakilla on rautametalliliiketoimintaa eteläisessä Afrikassa. Liiketoimintaan kuuluvat Stelliten kaivos, Mecklenburgin kaivos ja Mogalen tuotantolaitos Etelä-Afrikassa.

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Afarak Group

Afarak on maailmanlaajuinen vertikaalisesti integroitunut erikoismetalliseosten tuottaja. Yhtiöllä on liiketoimintaa Etelä-Afrikassa, Turkissa, Saksassa, Lontoossa, Helsingissä ja Maltalla. Afarak toimittaa tuotteitaan maailman johtaville yrityksille monilla eri teollisuuden aloilla ympäri maailmaa. Afarakin liiketoiminta jakautuu kahteen eri yksikköön, jotka ovat rautametalliliiketoiminta ja erikoismetalliliiketoiminta. Afarakilla on rautametalliliiketoimintaa eteläisessä Afrikassa. Liiketoimintaan kuuluvat Stelliten kaivos, Mecklenburgin kaivos ja Mogalen tuotantolaitos Etelä-Afrikassa. Afarakin erikoismetalliliiketoiminta tuottaa matalahiilisiä ja erittäin matalahiilisiä erikoisferrokromituotteita. Liiketoimintaan kuuluvat Elektrowerk Weisweilerin (EWW) tuotantolaitos Saksassa ja TMS:n kaivostoiminnot Turkissa.