Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Afarak Group

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
20.11.
2017

Aamukatsauslivessä Afarakin Q3-kommentit. Mukana myös Orava. Inderesiä Mallisalkku lämmittää koleassa marraskuussa jo yli 4200 sijoittajaa. Salkkua voi seurata tästä linkistä https://www.inderes.fi/inderes-mallisalkku

Analyytikko Gostowski kommentoi Afarakin Q3'17-tulosraporttia ja miksi tulos jäi miinukselle vaikka liikevaihto kasvoi yli +50 %. Vaikka emme omistajuuskiistasta johtuen anna osakkeelle suositusta eikä tavoitehintaa, on fundamentteihin nähden osake korkealle hinnoiteltu.

inderesTV
25.9.
2017

Aamukatsauslivessä Mikael kommentoi miksi emme anna Afarakille suositusta. Fundamenttianalyysi ei pure tapauksessa joka on siirtynyt juridiikan alueelle. Yhtiön osakkeen kurssi ei siis välttämättä reflektoi enää fundamentteja. Aamarissa myös Vaisala josta julkaisimme laajan raportin. Mukana myös Consti, YIT, SRV, Investors House ja Orava. Lue lisää www.inderes.fi/inderes-aamukatsaukset

inderesTV
11.8.
2017

Inderesin analyytikko Gostowski kommentoi Afarakin aamulla julkistettua Q2-tulosta. Petri perustelee myy-suositusta yhtiön haastavalla arvostuksella. Sen sijaan Neo Industrial yllätti odotuksia reippaasti heikommalla tuloksella. Pulkkinen tivaa, mikä on yhtiön pitkän välin tarina.

inderesTV
13.7.
2017

Julkaisimme tänään odotetun Afarak-analyysin joka on maksutta luettavissa https://www.inderes.fi/focus-growth. Analyytikko Gostowski avaa yhtiötä sijoituskohteena ja perustelee myy-suositusta. Videon voi kuunnella myös podcastina täällä https://soundcloud.com/inderes/afarak-sijoituskohteena.

Afarak Group