Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Bilot

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Joni Grönqvist

Joni Grönqvist

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
7.9.
2021

IT-palvelumarkkinan kasvu jatkui vahvana ja oli orgaanisesti keskimäärin 10 % Q2:lla. Sektorin asiakaskysynnän näkymät ovat parantuneet lyhyellä aikavälillä, kun yksityisen sektorin pieni epävarmuus on asteittain purkaantunut.

Analyytikon kommentti
26.8.
2021

IT-palveluyhtiö Bilot julkaisi aamulla kaksijakoisen H1-raportin. Liikevaihto ylitti ennusteemme ja erityisen positiivista oli vahva orgaaninen kasvu. Toisaalta tulos jäi hieman odotuksista ja arvioimme henkilöstön vaihtuvuuden olleen korkea H1:llä.

Analyytikon kommentti
25.8.
2021

Reilu vuosi sitten listautunut IT-palveluyhtiö Bilot julkistaa H1-raporttinsa torstaina. Bilotin kasvutarinaan tuli odotettua syvempi kuoppa koronan johdosta. Viime syksyn CastorIT-yritysoston myötä yhtiö kuitenkin otti selkeän kasvuloikan ja kauppa vahvistaa Bilotin markkina-asemaa sen fokusalueilla.

Analyytikon kommentti
7.4.
2021

Tarkastelemme tässä katsauksessa Helsingin pörssin asiantuntijayhtiöitä sekä erityisesti niiden kulurakenteita. Tarkoituksena ei ole laittaa erilaisia yhtiöitä paremmuusjärjestykseen, vaan tutkia kulurakenteiden eroja sekä avata mahdollisuuksia tarkastella niitä.

Analyytikon kommentti
15.3.
2021

IT-palveluyhtiö Bilot kertoi perjantaina allekirjoittaneensa Wihuri Oy:n ovat kanssa sopimuksen, jonka myötä Bilotista tulee Wihurin tietojärjestelmien kehitys- ja ylläpitokumppani sekä SAP-toiminnanohjausjärjestelmien ja niihin liittyvien ratkaisujen palveluntarjoaja.

Analyytikon kommentti
2.3.
2021

Bilot kertoi eilen toimitusjohtaja Mika Tannerin ilmoittaneen Bilot Oyj:n hallitukselle jättävänsä tehtävänsä Bilot Oyj:n toimitusjohtajana. Hallitus ja Tanner ovat sopineet, että Tanner jatkaa tehtävässään enintään 1.5.2021 asti.

Analyytikon kommentti
26.2.
2021

Bilotin H2-raportti oli kokonaisuudessaan linjassa odotuksiimme. Yhtiön kasvutarinaan tuli odotettua syvempi kuoppa koronan johdosta. CastorIT-yritysoston myötä yhtiö kuitenkin otti selkeän kasvuloikan ja kauppa vahvistaa Bilotin markkina-asemaa sen fokusalueilla.

Analyytikon kommentti
24.2.
2021

Bilotin kasvutarinaan tuli odotettua syvempi kuoppa koronan johdosta. Viime syksyisen CastorIT-yritysoston myötä yhtiö kuitenkin ottaa selkeän kasvuloikan ja kauppa vahvistaa Bilotin markkina-asemaa sen fokusalueilla.

Analyytikon kommentti
26.8.
2020

Pääomasijoittaja Triton kertoi aamulla tehneensä ostotarjouksen ruotsalaisesta IT-palveluyhtiö Hiq:sta. Hiq työllistää noin 1500 henkilöä Pohjoismaissa ja konsernin liikevaihto oli noin 180 MEUR vuonna 2019.

Bilot

ipo 

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas