Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Bilot

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Joni Grönqvist

Joni Grönqvist

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
26.2.
2021

Bilotin H2-raportti oli kokonaisuudessaan linjassa odotuksiimme. Yhtiön kasvutarinaan tuli odotettua syvempi kuoppa koronan johdosta. CastorIT-yritysoston myötä yhtiö kuitenkin otti selkeän kasvuloikan ja kauppa vahvistaa Bilotin markkina-asemaa sen fokusalueilla.

Analyytikon kommentti
24.2.
2021

Bilotin kasvutarinaan tuli odotettua syvempi kuoppa koronan johdosta. Viime syksyisen CastorIT-yritysoston myötä yhtiö kuitenkin ottaa selkeän kasvuloikan ja kauppa vahvistaa Bilotin markkina-asemaa sen fokusalueilla.

Analyytikon kommentti
26.8.
2020

Pääomasijoittaja Triton kertoi aamulla tehneensä ostotarjouksen ruotsalaisesta IT-palveluyhtiö Hiq:sta. Hiq työllistää noin 1500 henkilöä Pohjoismaissa ja konsernin liikevaihto oli noin 180 MEUR vuonna 2019.

Analyytikon kommentti
21.8.
2020

Analyytikon kommentti
19.8.
2020

Bilotin H1-raportti on poikkeuksellisen mielenkiintoinen, koska yhtiö kertoi koronan puhkeamisen jälkeen aloittavansa yt:t, mikä indikoi haasteista. Toisaalta varovaisuuden periaatteella reagoi myös useampi muu sektorilla, jotka sittemmin todistaneet alkuperäisen varovaisuuden lopulta liioitelluksi.

Analyytikon kommentti
18.8.
2020

Alkuvuodesta First Northiin listautunut IT-palveluyhtiö Bilot kertoi eilen ostavansa SAP-ratkaisuihin keskittyvän CastorIT:n. Kyseessä on odotettu strateginen liike, sillä yhtiön listautumisen yhtenä perusteena on yrityskauppavetoisen kasvustrategian toteuttaminen.

Analyytikon kommentti
22.4.
2020

Toistamme IT-palveluyhtiö Bilotin 6,9 euron tavoitehinnan ja laskemme suosituksen vähennä-tasolle (aik. lisää) kurssinousun ja hieman nousseen epävarmuuden myötä. Korona nostaa tummia pilviä myös Bilotin ylle ja yhtiö kertoi aloittavansa ennakoivat yt:t.

Analyytikon kommentti
18.3.
2020

Aloitamme Bilotin seurannan lisää-suosituksella ja 6,9 euron tavoitehinnalla. Bilot on vakaalle perustalle rakennettu IT-konsulttitalo, jota on kehitetty historiassa pitkäjänteisesti ja hallituin riskein.

Analyytikon kommentti
17.3.
2020

First North -markkinapaikalle listautuva IT-palveluyhtiö Bilotin osakkeiden ensimmäinen kaupankäyntipäivä First Northissa on tänään.

Analyytikon kommentti
9.3.
2020

First North -markkinapaikalle listautuva IT-palveluyhtiö Bilot kertoi perjantaina, että yhtiön listautumisannin merkintäaika keskeytetään moninkertaisen ylimerkinnän vuoksi. Anti keskeytettiin ensimmäisenä mahdollisena ajankohtana.

Bilot

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Bilot

Bilot on suomalainen ohjelmisto- ja IT-palveluyhtiö, joka luo yrityksille strategista kilpailuetua rakentamalla ylivertaista digitaalista asiakaskokemusta. Bilot tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman digitaalisia palveluita ja ratkaisuita asiakaspolun eri vaiheisiin sekä tekoälyä ja analytiikkaa valjastavia älykkäitä myynnin ja markkinoinnin työkaluja. Yhtiöllä on tunnustettua huippuosaamista ja Suomessa merkittävä markkina-asema johtavissa ohjelmistoalustoissa ja keskeisissä teknologiaekosysteemeissä (mm. SAP ja Microsoft) sekä niiden integroinnissa saumattomaksi osaksi asiakkaiden liiketoimintaa. Bilot syntyi vuonna 2005 halusta luoda alan paras työpaikka parhaille osaajille. Bilotilla on noin 150 työntekijää Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa. Vuonna 2019 Bilot-konsernin liikevaihto oli noin 18,5 miljoonaa euroa ja liikevoitto ilman liikearvon poistoja (EBITA) noin 1,7 miljoonaa euroa.