Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Cargotec
5017 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 16.68 ALIN 16.54 VAIHTO (KPL) 368 729
MYYNTI 16.72 YLIN 18.15 VAIHTO (VAL) 6,259 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Erkki Vesola
+358 50 549 5512

Tulevat tapahtumat

23
Huh
Osavuosikatsaukset

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: company_post
25.2.
2020

Cargotecin sijoittajasuhdetiimi on saanut useita kysymyksiä koronaviruksesta ja sen vaikutuksista Cargotecin liiketoimintaan. Alla on listattu yleisimpiä aiheeseen liittyen kysymyksiä vastauksineen.

Viruksella, jonka virallinen nimi on 2019-nCoV, voi olla vaikutusta esimerkiksi Cargotecin liikevaihtoon, kokoonpanoimintoihin tai tavarantoimittajiin Kiinassa, jossa epidemia on levinnyt laajimmin.

Tyyppi: company_post
10.2.
2020

Cargotecin 2019 tuloksen kohokohtia olivat merkittävästi parantunut kassavirta, Hiabin ja Kalmarin erinomainen vuosi, hyvä kehitys palveluliiketoiminnassa ja vahva tilauskirja. Mutta millaisia kysymyksiä tulos on kirvoittanut IR-tiimillemme? Listasimme kuumimpia puheenaiheita tulokseemme liittyen, sekä tietenkin vastauksia niihin.

Tyyppi: company_post
8.2.
2019
Tyyppi: company_post
30.10.
2018

Miksi Kalmarin Q3:n saadut tilaukset kasvoivat 38 prosenttia viime vuodesta?
Kolmannella vuosineljänneksellä Kalmarin saadut tilaukset kasvoivat 38 prosenttia ja olivat yhteensä 486 miljoonaa euroa (351 miljoonaa euroa Q3/17). Vuosineljänneksellä hyvää kehitystä oli automaatio- ja projektiliiketoiminnassa, pienemmissä kontinkäsittelylaitteissa ja huoltoliiketoiminnassa. Vertailukelpoisilla valuuttakursseilla saadut tilaukset kasvoivat 41 prosenttia.

Tyyppi: company_post
21.9.
2018

Cargotecin sijoittajasuhdejohtaja Hanna-Maria Heikkinen tapasi sijoittajia syyskuussa roadshow-tilaisuuksissa Hong Kongissa, Tokiossa ja Singaporessa. Lue blogista Hanna-Marian pohdintoja matkan jälkeen.

Tyyppi: company_post
20.7.
2018

Miksi liikevoitto ilman uudelleenjärjestelykuluja laski 20 prosenttia? 
Kalmarin liikevoitto laski vertailukautta epäsuotuisamman liiketoimintajakauman vuoksi. Hiabin liikevoiton laskun taustalla olivat Yhdysvaltain dollarin heikentyminen suhteessa euroon sekä panostukset myynti- ja huoltoverkoston kyvykkyyksiin ja digitaalisiin ratkaisuihin. MacGregorin liikevoitto ilman uudelleenjärjestelykuluja aleni vertailukauteen verrattuna, koska kustannussäästöt ja suotuisampi liikevaihdon jakauma eivät täysin kompensoineet liikevaihdon laskua.

Tyyppi: company_post
26.2.
2018

Cargotec tunnetaan nostureistaan, ja yhtiön strategiana on kehittyä älykkään lastinkäsittelyn markkinajohtajaksi. Käytännössä jokainen ajan hermolla oleva yhtiö puhuu digitalisaation mahdollisuudesta, teollisesta internetistä ja connectiviteetistä, ja sijoittajan ei ole aina helppo arvioida, millaista ansaintapotentiaalia esimerkiksi teollinen internet yhtiölle tarjoaa. Harvemmalla yhtiöllä on kuitenkaan varsinaista ohjelmistoliiketoimintaa, ja digitalisaation etenemisen tai taloudellisen vaikutuksen arviointi voi olla sijoittajille vaikeaa.

Tyyppi: company_post
20.2.
2018

Lastinkäsittelyratkaisumme ja -palvelumme lisäävät älykkyyttä tavaravirtoihin ja tekevät niiden hallinnasta parempaa ja vastuullisempaa. Alan johtavina toimijoina liiketoiminta-alueillamme Kalmarilla, Hiabilla ja MacGregorilla on ainutlaatuinen asema optimoida maailmanlaajuisia tavaravirtoja ja luoda kestävää asiakasarvoa satamissa, teillä ja merillä. Haluamme johtaa alan muutosta ja kehittää lastinkäsittelystä yhä älykkäämpää ja vastuullisempaa liiketoimintaa.

Cargotec

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Cargotec lyhyesti

Cargotecin (Nasdaq Helsinki: CGCBV) johtavat lastin- ja kuormankäsittelyn ratkaisut lisäävät älykkyyttä tavaravirtoihin ja sujuvoittavat arkea. Cargotecin liiketoiminta-alueet Kalmar, Hiab ja MacGregor ovat alojensa edelläkävijöitä. Niiden ainutlaatuinen asema satamissa, merillä ja maanteillä takaa maailmanlaajuisten tavaravirtojen optimoinnin, ja ne luovat asiakkailleen kestävää arvoa. Cargotecin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 3,2 miljardia euroa, ja yhtiö työllistää yli 11 000 henkilöä.  Linkki Cargotecin sijoittajasivuille.