Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Cargotec

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Erkki Vesola

Erkki Vesola

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes analyysi
29.4.
2021

Cargotecin Q1-numerot olivat vahvoja etenkin tilauskertymän ja myös oikaistun liikevoittomarginaalin osalta. Yhtiön markkinanäkymät ovat lupaavat kautta linjan.

Inderes analyysi
26.4.
2021

Cargotecissa sekä Kalmarin että Hiabin kysyntäajurit ovat kevään aikana kääntyneet hyvin suotuisiksi ja olemme huomioineet tämän uusissa ennusteissamme. Odotettavissa oleva tuloskasvu onkin nopeaa.

Inderes analyysi
29.3.
2021

Cargotec tiedotti perjantaina myyneensä Navis-omistuksensa, minkä odotettiinkin tapahtuvan H1:n aikana. Kaupasta saatava raha vahvistaa Cargotecin tasetta, mutta myynti myös leikkaa ennusteitamme konsernille.

Inderes analyysi
5.2.
2021

Cargotecin Q4-raportissa vahva tilauskertymä oli myönteinen yllätys, mutta muut luvut olivat ennakoitua vaatimattomammat. Kannattavuus on kuitenkin paranemassa sekä tuotemixin että kulusäästöjen ansiosta.

Inderes analyysi
23.10.
2020

Cargotecin Q3-numerot olivat suunnilleen linjassa odotusten kanssa. Yhtiö antoi loppuvuodelle 2020 tietoisesti varovaisen ohjeistuksen, mutta ensi vuoden markkinanäkymät ovat kuitenkin lupaavat.

Inderes analyysi
2.10.
2020

Cargotecin ja Konecranesin fuusion parhaat puolet ovat mielestämme huoltotoiminnassa sekä osaamisresurssien yhdistämisen myötä syntyvissä uusissa tuotteissa ja palveluissa. Varsinainen teollinen logiikka ei ole aivan aukotonta.

Inderes analyysi
16.9.
2020

Cargotecin antamassa Q3’20-ohjeistuksessa näkyy markkinan toipuminen ja kannattavuuden selvä kohentuminen koronapandemian pahimmista ajoista.

Inderes analyysi
19.7.
2020

Cargotecin Q2-raportti ylitti odotukset sekä tilauskertymän, liikevaihdon että etenkin suhteellisen kannattavuuden osalta. Isot kertaerät kuitenkin pilasivat raportoidun tuloksen. Yhtiön Q2-kannattavuus oli joka tapauksessa näyttö nopeasta reagoinnista ja hyvästä kulujoustavuudesta.

Inderes analyysi
3.6.
2020

Uskomme, että ennusteisiin liittyvä negatiivinen riski on pienentynyt samalla kun tuoreet markkinaennusteet Cargotecin keskeisten kysyntäajureiden (konttiliikenne, rakentaminen, sisämaan logistiiikka) kehityksestä lupailevat varsin reipasta nousua koronapandemian jälkeen vuonna 2021. Osakkeen arvostustaso on edelleen houkutteleva.

Inderes analyysi
24.4.
2020

Cargotecin Q1 sujui numeroiden puolesta suunnilleen odotetusti, vaikka kannattavuuden pudotus vuoden takaisesta olikin raju. Negatiivinen kysyntätrendi kuitenkin paheni kvartaalin loppua kohden. Olemme leikanneet reippaasti vuoden 2020 kannattavuusennusteitamme koko toimitusketjun ollessa haitariliikkeessä ja sen vuoksi ankarassa kustannuspaineessa. Vuosien 2021-2022 ennusteleikkauksemme ovat maltillisia. 

Cargotec

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast