Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Cargotec

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Erkki Vesola

Erkki Vesola

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyysi
29.4.
2022

Cargotecin Q1-luvut olivat pääosin myönteinen yllätys. Tilauskertymä oli selvästi odotuksia vahvempi ja Kalmarin ja Hiabin hyvä kannattavuus kompensoi MacGregorin heikon esityksen.

Analyysi
4.4.
2022

Cargotecin markkinoiden veto on jatkunut Q1:llä varsin hyvänä, mutta komponenttien saatavuusongelmat ja hintainflaatio aiheuttavat vähintään yhtä paljon ongelmia kuin aikaisemmin.

Analyysi
4.2.
2022

Cargotecin Q4-tilaukset olivat linjassa, liikevaihto hieman alakantissa ja oikaistu liiketulos paha pettymys suhteessa odotuksiin. Markkinatilanne jatkuu otollisena, mutta vuosien 2022-2023 tuloskehityksessä on isoja epävarmuustekijöitä.

Analyysi
10.1.
2022

Cargotecin hiljaista aikaa edeltävän analyytikkopuhelun viesti oli kaksijakoinen: kysyntäympäristö on jatkunut vahvana, mutta komponenttipula rasittaa selvästi operatiivista toimintaa ja kannattavuutta.

Analyysi
31.10.
2021

Cargotecin Q3-tilauskertymä oli odottamallamme hyvällä tasolla, mutta komponenttipula leikkasi sekä liikevaihtoa että kannattavuutta. Markkinanäkymät ovat hyvät kaikissa liiketoiminnoissa, mutta positiivinen muutos on suurin MacGregorissa.

Analyysi
29.7.
2021

Cargotecin Q2-tilauskertymä oli uskomattoman vahva saatuaan tukea sekä patoutuneesta kysynnästä että ennakko-ostoista. Yhtiön markkinaympäristö säilyy suotuisana eikä annetun 2021-ohjeistuksen saavuttaminen tule olemaan ongelma.

Analyysi
29.4.
2021

Cargotecin Q1-numerot olivat vahvoja etenkin tilauskertymän ja myös oikaistun liikevoittomarginaalin osalta. Yhtiön markkinanäkymät ovat lupaavat kautta linjan.

Analyysi
26.4.
2021

Cargotecissa sekä Kalmarin että Hiabin kysyntäajurit ovat kevään aikana kääntyneet hyvin suotuisiksi ja olemme huomioineet tämän uusissa ennusteissamme. Odotettavissa oleva tuloskasvu onkin nopeaa.

Analyysi
29.3.
2021

Cargotec tiedotti perjantaina myyneensä Navis-omistuksensa, minkä odotettiinkin tapahtuvan H1:n aikana. Kaupasta saatava raha vahvistaa Cargotecin tasetta, mutta myynti myös leikkaa ennusteitamme konsernille.

Analyysi
5.2.
2021

Cargotecin Q4-raportissa vahva tilauskertymä oli myönteinen yllätys, mutta muut luvut olivat ennakoitua vaatimattomammat. Kannattavuus on kuitenkin paranemassa sekä tuotemixin että kulusäästöjen ansiosta.

Cargotec

ipo 

Inderes kategoriat

Survived Roast