Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Cargotec

Viimeisimmät raportit

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
8.10.
2021

Kun nyt Energian hinta on ollut rajussa nousussa + komponenttipulaa vähän siellä täällä niin vaikutukset taitavat olla aika kovatkin teollisuusyhtiöille. Mutta miten näette sen vaikuttavan Cargotecin toimintaan näin ylipäänsä, tässä yritän vaan miettiä yhtiökohtaisesti näitä asioita.

Inderes Q&A
26.5.
2021

Moikka lueskelin Cargotecin 26.4 yhtiöraporttia ja huomasin, etteivät taseen vastaavaa puolen numerot vuodesta 2020 eteenpäin summaudu yhteen. Eikä tase näin ollen täsmää. Onko tähän mahdollisesti jokin tekninen selitys vai onko kyseessä virhe?

Inderes Q&A
30.9.
2020

Moikka Kuuntelin tässä teidän yhtä podcastia jossa keskusteltiin mm. tilausten putoamisesta tämän kevään aikana (yli 20%), tästä heräsi kysymys konepahoihin liittyen. Millaisilla tasioilla pudotus olisi vielä "siedettävää" Q3 aikana ja teidän näkemyksen mukaan sijoittaja luottamus tulevaan pysyisi positiivisena tai millä tasolla tippuisi negatiiviseksi?

Inderes Q&A
4.3.
2020

Ketkä suomen pörssin yrityksistä ottavat Koronasta eniten osamaa eli haittaa liiketoiminnalleen? Onko suomen Pörssissä yrityksiä jotka mahdollisesti voivat hyötyä Koronasta? Haittaako vai hyödyttääkö Korona esimerkiksi Terveystalon liiketoimintaa lyhyellä & pitkällä aikavälillä?

Inderes Q&A
25.2.
2019

Muistan kuulleni jostain (ehkä Inderes-podista), että Cargotec olisi Suomen toiseksi suurin ohjelmistotalo. Onko väittämälle mitään perusteita? Onko Cargotecin tulevaisuus kuinka vahvasti softakehityksen varassa vai ohjaako muu tuotekehitys ja palveluliiketoiminta enemmän yhtiötä?

Inderes Q&A
15.6.
2017

Tuossa otsikossa se kysymys jo tulikin? Mitkä yhtiöt ovat lähivuosina Helsingin pörssissä niitä, jotka todennäköisemmin ovat oston /yritysjärjestelyjen kohteena (Uponor, Teleste, Kemira ?)

Inderes Q&A
7.4.
2017

Kurssi on ollut absoluuttisesti lähellä ATH mutta on silti pompannut tänä keväänä useamman prosentin, kun analyytikko suosittanut osta, kuten viimeksi tänään Danske Bank. Minkälaisia odotuksia on Q1 suhteen? Tuntuu että hirveästi positiivista on jo hinnoitletu ..

Cargotec

ipo 

Inderes kategoriat

Survived Roast