Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Caverion

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Koponen

Olli Koponen

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Tiedotteet
1.7.
2022

Caverion Oyj Sijoittajauutinen 1.7.2022 klo 10.00

Caverion ostaa Visi Oy:n, teollisuuden teknisiin turvapalveluihin erikoistuneen asiantuntijan

Caverion on saanut päätökseen Visi Oy:n ("Visi") yritysoston. Yhtiö tarjoaa teollisuuden video- ja kulunvalvontapalveluita sekä työ- ja turvaviestintäpalveluita. Rakennettuun ympäristöön kohdistuvien vaatimusten lisääntyessä sekä energianhallinnan että turvallisuustekniikan merkitys kasvaa yhä kiihtyvällä tahdilla. Yritysosto tukee Caverionin kestävän kasvun strategiaa ja vahvistaa yhtiön osaamista teknisissä turvapalveluissa.

Analyytikon kommentti
30.6.
2022

Caverion ilmoitti keskiviikkona ostavansa itävaltalaisen PORREAL-konsernin. Konserni muodostuu teknisiä kiinteistöpalveluja sekä kiinteistöjen konsultointipalveluja tarjoavasta PORREALista ja ei-teknisiä kiinteistöpalveluita tarjoavasta ALEA:sta.

Tiedotteet
29.6.
2022

Caverion Oyj Sijoittajauutinen 29.6.2022 klo 9.50

Caverion vahvistaa asemaansa Itävallan kiinteistöpalvelumarkkinoilla ostamalla PORREAL-konsernin

Caverion on allekirjoittanut sopimuksen ostaa kaikki itävaltalaisen PORREAL GmbH:n ("PORREAL") osakkeet, käsittäen myös sen täysin omistaman tytäryhtiö ALEA GmbH:n ("ALEA") (yhdessä "PORREAL-konserni"). PORREAL-konserni tarjoaa teknisiä ja ei-teknisiä kiinteistöpalveluita Itävallassa.

Tiedotteet
28.6.
2022

Caverion Oyj Pörssitiedote 28.6.2022 klo 11.30

Metsä Fibren ja Botnia Mill Servicen välinen liiketoimintasiirto on saanut Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksynnän

Kilpailu- ja kuluttajavirasto on hyväksynyt Metsä Fibre Oy:n hakemuksesta järjestelyn, jossa Metsä Fibre Oy ottaa vastatakseen sellutehtaidensa ja Rauman sahan kunnossapitotoiminnan sekä niihin liittyvät korjaamo- ja suunnittelupalvelut. Toiminnot ovat tällä hetkellä Caverion Industria Oy:n ja Metsä Fibre Oy:n yhdessä omistaman Oy Botnia Mill Service Ab:n tuottamia.

Tiedotteet
22.6.
2022

Caverion Oyj Sijoittajauutinen 22.6.2022 klo 09.00

DB Schenker luottaa Caverioniin kiinteistöjensä energiansäästössä

DB Schenker ja Caverion syventävät kumppanuuttaan kiinteistöjen valtakunnallisissa huolto- ja ylläpitopalveluissa sekä energiamanageerauksessa. Yhtiöt solmivat aiempaa yhteistyötä laajentavan kumppanuussopimuksen, johon kuuluu 18 DB Schenkerin eri puolilla Suomea sijaitsevaa kiinteistöä.

[ DB Schenker]

Tiedotteet
14.6.
2022

Caverion Oyj Sijoittajauutinen 14.6.2022 klo 10.00

Caverionille kaksi merkittävää sopimusta teollisuuteen Saksassa - asiakkaina ABB AG ja MTU Aero Engines AG

Analyytikon kommentti
27.5.
2022

Rakennusalan alkuvuosi on ollut markkinahuolien sävyttämä. Geopoliittisen tilanteen eskaloituminen on johtanut kustannuspaineiden vahvistumiseen, materiaalien saatavuuden heikentymiseen sekä epävarmaan taloudelliseen aktiviteettiin.

Analyytikon kommentti
17.5.
2022

Caverion ja Metsä Fibre Oy ovat sopineet järjestelystä, jossa Metsä Fibre ottaa vastaakseen aikaisemmin heidän yhdessä omistamansa Botnia Mill Servicen tekemän kunnossapitotoiminnan Metsä Fibren sellutehtailla ja Rauman sahalla.

Tiedotteet
16.5.
2022

Caverion Oyj Sisäpiiritieto 16.5.2022 klo 12.00

Botnia Mill Servicen liiketoiminta jaetaan Caverionille ja Metsä Fibrelle

Analyytikon kommentti
12.5.
2022

Caverion vahvistaa Suomen teollisuuden palveluitaan ostamalla WT-Service Oy:n. WT-Service on erikoistunut teknisesti vaativien tuotantolaitosten huoltoon ja sen asiakkaisiin kuuluu tiedotteen mukaan useita suuria ja tunnettuja teollisuusyrityksiä.

Caverion

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas