Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Duell

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Gostowski

Petri Gostowski

Pääanalyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisimmät videot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
23.5.
2023

Duellin antaman tulosvaroituksen ja velkaantuneisuuden myötä riskit ovat koholla. Markkinan tasapainottuminen ja kuluttajakysynnän palautuminen on kuitenkin todennäköistä ennen pitkään.

Analyysi
19.5.
2023

Duellin keskiviikkona antamaa tulosvaroitusta heijastellen olemme laskeneet ennusteitamme selvästi. Ennusteiden laskun jälkeen lyhyen tähtäimen arvostuskuva ei ole enää erityisen houkutteleva ja samalla velkaantuneisuuteen liittyvät riskit ovat kohonneet entisestään. Pitkän tähtäimen arvonnousupotentiaali on edelleen merkittävä, mutta se on arviomme mukaan aiempaa pidemmissä puissa, eikä negatiivistakaan skenaariota eli rahoituksen keräämisetä epäsuotuisilla ehdoilla voi sulkea pois. 

Analyytikon kommentti
19.5.
2023

Duellin keskiviikkona antamaa tulosvaroitusta heijastellen olemme laskeneet ennusteitamme selvästi. Ennusteiden laskun jälkeen lyhyen tähtäimen arvostuskuva ei ole enää erityisen houkutteleva ja samalla velkaantuneisuuteen liittyvät riskit ovat kohonneet entisestään. Pitkän tähtäimen arvonnousupotentiaali on edelleen merkittävä, mutta se on arviomme mukaan aiempaa pidemmissä puissa, eikä negatiivistaka skenaariota eli rahoituksen keräämisetä epäsuotuisilla ehdoilla voi sulkea pois.

Tiedotteet
17.5.
2023

Duell aloittaa 23.5.2023 muutosneuvottelut tarkoituksenaan tehostaa kustannussäästöohjelmaa ja sopeuttaakseen liiketoiminnan kustannukset ennakoitua alhaisempaan kysyntään. Muutosneuvotteluilla ja kustannussäästöohjelmalla pyritään vastaamaan yhtiön toimintaympäristössä tapahtuneisiin rakenteellisiin muutoksiin sekä uudistamaan organisaation rakenteita vastaamaan yhtiön pitkän tähtäimen strategisia tavoitteita.

Tiedotteet
17.5.
2023

Duell laskee tilikauden 2023 näkymää ja ohjeistusta ennakoitua heikomman markkinan ja alhaisemman myynnin seurauksena. Sopeuttaakseen liiketoiminnan kustannuksia ennakoitua alhaisempaan kysyntään, Duell tehostaa kustannussäästöohjelmaansa kannattavuuden parantamiseksi tilikaudella 2024.

Uusi näkymä ja ohjeistus tilikaudelle 2023

Tiedotteet
19.4.
2023

Duell Oyj:n ICT-päällikkö ja vt. operatiivinen johtaja (COO) Marko Viita-aho on irtisanoutunut yhtiöstä. Viita-aho on vastannut konsernin ICT:stä vuodesta 2020 lähtien ja toiminut vt. operatiivisena johtajana tammikuusta 2023 lähtien. Lisäksi Viita-aho on kuulunut Duellin johtoryhmään vuodesta 2021 lähtien. Viita-aho jatkaa nykyisessä tehtävässään toukokuun 2023 loppuun saakka. Duell on aloittanut rekrytointiprosessin uuden ICT-johtajan ja operatiivisen johtajan nimittämiseksi.

Analyytikon kommentti
6.4.
2023

Duellin keskiviikkona raportoimat Q2-luvut olivat odotuksiamme vaisummat, kun sekä orgaaninen että epäorgaaninen kasvu jäivät odotuksistamme. Tämä jättää entistäkin enemmän kirittävää H2:lle, sillä yhtiö toisti ohjeistuksensa. Ennusteemme olivat ohjeistuksen alapuolella jo ennen Q2-raporttia ja tekemiemme ennustelaskujen jälkeen ero suhteessa ohjeistuksen tasoon on entistäkin leveämpi.

Analyysi
5.4.
2023

Duellin keskiviikkona raportoimat Q2-luvut olivat odotuksiamme vaisummat, kun sekä orgaaninen että epäorgaaninen kasvu jäivät odotuksistamme. Tämä jättää entistäkin enemmän kirittävää H2:lle, sillä yhtiö toisti ohjeistuksensa. Ennusteemme olivat ohjeistuksen alapuolella jo ennen Q2-raporttia ja tekemiemme ennustelaskujen jälkeen ero suhteessa ohjeistuksen tasoon on entistäkin leveämpi. Odotamme edelleen yhtiön kykenevän kääntämään nettokäyttöpääoman tason ja siten myös velkaantuneisuuden laskuun H2:lla.

inderesTV
5.4.
2023

Duellin vauhdin pitää kiihtyä loppuvuonna, jotta yhtiö saavuttaa ohjeistuksensa. Toimitusjohtaja Jarkko Ämmälä avaa markkinatilannetta ja -näkymiä.

inderesTV
5.4.
2023

Tervetuloa seuraamaan Duellin Q2'23-infoa inderesTV:stä.

Duell

ipo