Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Enedo

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Joonas Korkiakoski

Joonas Korkiakoski

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
29.11.
2021

Enedo tiedotti perjantaina allekirjoittaneensa lyhytaikaisen siltalainan pääomistajansa Inission Ab:n kanssa

Tiedotteet
26.11.
2021

ENEDO OYJ      Pörssitiedote     26.11.2021 klo 14.00

Enedo Oyj on allekirjoittanut sopimuksen vähintään 1 milj. euron siltalainasta Inission Ab:n kanssa paikatakseen konsernin kassatilanteen

Inderes analyysi
28.10.
2021

Enedo julkaisi eilen lyhyen Q3-liiketoimintakatsauksen. Katsauksen tarjoamat keskeisimmät tiedonjyvät liittyivät hyvin kehittyneisiin uusiin tilauksiin, komponenttipulan aiheuttamiin riesoihin sekä ennakoitua haastavampaan käänneohjelmaan ja sen seurauksena orastaviin rahoitushuoliin. Jälkimmäiset tiedot olivat hivenen yllättäviä ja jo ennestään korkeaa riskiprofiilia ajatellen epämiellyttäviä. Osakkeen arvostus ei ole muuttunut ja se on edelleen kaikilla mittareilla varsin kallis.

Analyytikon kommentti
28.10.
2021

Enedo julkaisi eilen lyhyen Q3-liiketoimintakatsauksen. Katsauksen tarjoamat keskeisimmät tiedonjyvät liittyivät hyvin kehittyneisiin uusiin tilauksiin, komponenttipulan aiheuttamiin riesoihin sekä ennakoitua haastavampaan käänneohjelmaan ja sen seurauksena orastaviin rahoitushuoliin.

Tiedotteet
27.10.
2021

ENEDO Oyj Liiketoimintakatsaus 27.10.2021 klo 9:45

Enedo Oyj julkistaa liiketoimintakatsauksen 1.7.2021 – 30.9.2021 ja konsernin laajuisen käänneohjelman sekä suunnitelmat likviditeetin vahvistamiseksi

Liiketoimintakatsauksen luvut ovat tilintarkastamattomia.


inderesTV
15.10.
2021

Enedo on parhaillaan viemässä läpi yhtiön tulevaisuuden suuntaa määrittävää käänneohjelmaa. Suunniteltujen toimenpiteiden onnistuessa ja omien kyvykkyyksien vahvistuessa näemme yhtiössä varteenotettavaa pidemmän aikavälin potentiaalia. Analyytikko Joonas Korkiakoski kommentoi.

Laaja raportti täällä.

Inderes analyysi
15.10.
2021

Enedo on parhaillaan viemässä läpi yhtiön tulevaisuuden suuntaa määrittävää käänneohjelmaa. Suunniteltujen toimenpiteiden onnistuessa ja omien kyvykkyyksien vahvistuessa näemme yhtiössä varteenotettavaa pidemmän aikavälin potentiaalia. Osakkeen hinnassa tätä potentiaalia on kuitenkin sisällä turhan paljon, eikä käänteeseen liittyviä riskejä huomioida riittävällä tavalla. 

Analyytikon kommentti
15.10.
2021

Enedo on parhaillaan viemässä läpi yhtiön tulevaisuuden suuntaa määrittävää käänneohjelmaa. Suunniteltujen toimenpiteiden onnistuessa ja omien kyvykkyyksien vahvistuessa näemme yhtiössä varteenotettavaa pidemmän aikavälin potentiaalia.

Inderes analyysi
13.8.
2021

Enedo julkaisi eilen optimistisiksi osoittautuneista odotuksistamme jääneen H1-raportin. Kestävän käänteen toteuttamisessa riittää työnsarkaa ja loppuvuoden agenda kulminoituukin operatiivisen perustan kuntoon laittamiseen. Osakkeen hinta on useilla mittareilla katsottuna korkea, emmekä näe käänteen erinomaisenkaan etenemisen tarjoavan riittävää palkintoa.

Analyytikon kommentti
13.8.
2021

Enedo

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas