Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Heeros
1864 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 2.16 ALIN 2.14 VAIHTO (KPL) 2 331
MYYNTI 2.22 YLIN 2.16 VAIHTO (VAL) 0,005 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Aho
+358 50 340 2986

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: company_report
2.10.
2019

Heeros joutui ennakko-odotustemme mukaisesti tarkentamaan vuoden 2019 liikevaihto-ohjeistusta alaspäin, kun epävarmuus aiemmin annetun kasvuohjeistuksen saavuttamisen osalta kasvoi liian suureksi. Yhtiö on toteuttanut viimeisen vuoden aikana useita kasvua ja kannattavuutta tukevia kehitystoimia, mutta niiden vaikutus yhtiön kehitykseen on jäänyt toistaiseksi odotettua vaatimattomammaksi ja yhtiö on jäämässä entistä kauemmas keskipitkän aikavälin tavoitteista.

Tyyppi: news
2.10.
2019

Toistamme Heeroksen vähennä-suosituksen ja 2,10 euron tavoitehinnan. Heeros joutui ennakko-odotustemme mukaisesti tarkentamaan vuoden 2019 liikevaihto-ohjeistusta alaspäin, kun epävarmuus aiemmin annetun kasvuohjeistuksen saavuttamisen osalta kasvoi liian suureksi.

Tyyppi: video
1.10.
2019

Analyytikko Petri Aho kommentoi SaaS-yhtiöitä ja Admicomin Q3-odotuksia sekä osakkeen arvostusta. SaaS-yhtiöt alkavat jakaantua jyviin ja akanoihin. Kannattavat kasvajat palkitaan, mutta kaikkia tappiollisia kasvajia ei katsota enää sormien läpi.

Helsingin pörssissä SaaS-yhtiöiden arvostuserot ovat repeytyneet: sektorin tähti on Admicom, LeadDesk hyvänä kakkosena. Efecten, Baswaren ja Heeroksen suhteen sijoittajat ovat varovaisempia.

Tyyppi: stock_exchange_release
1.10.
2019

Heeros Oyj

Yhtiötiedote 1.10.2019 9.00

Heeros muuttaa taloudellista ohjeistustaan. Liikevaihtoennustetta korjattu alaspäin. 

Heeros Oyj muuttaa taloudellista ohjeistustaan. Syynä tähän on lisääntynyt epävarmuus annetun ohjeistuksen saavuttamiseen.

Aiempi ohjeistus:

Heeros pyrkii jatkamaan kasvu-uralla. Keskipitkän aikavälin tavoitteena on noin 20 %:n vuotuinen liikevaihdon kasvu ja noin 20 % käyttökatetaso. Konsernin tilikauden 2019 liikevaihto ylittää 9 miljoonaa euroa ja kannattavuus paranee.

Uusi ohjeistus:

Tyyppi: news
24.9.
2019

Olemme päivittäneet jälleen tilannekuvaa listattujen SaaS-yhtiöiden arvostustasojen kehityksestä ja suomalaisten listattujen SaaS-yhtiöiden arvostuskertoimista.

Tyyppi: news
13.9.
2019

Heeros tiedotti eilen aamupäivällä, että yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Matti Lattu jättää tehtävänsä vuoden 2020 aikana ja yhtiö aloittaa uuden toimitusjohtajan etsinnän.

Tyyppi: stock_exchange_release
12.9.
2019

Heeros Oyj

Yhtiötiedote 12.9.2019 9.00

Heeroksen toimitusjohtaja vaihtuu

Heeros Oyj:n toimitusjohtaja Matti Lattu on ilmoittanut yhtiön hallitukselle jättävänsä toimitusjohtajan tehtävät vuoden 2020 aikana. Yhtiö on aloittanut uuden toimitusjohtajan etsinnän ja vaihto pyritään tekemään alkuvuoden aikana. Lattu jatkaa toimitusjohtajana toistaiseksi ja perehdyttää uuden toimitusjohtajan tehtäviinsä.

Tyyppi: company_report
21.8.
2019

Heeroksen kasvu ei kiihtynyt H1:lla vielä merkittävästi vuoden 2018 lopun tasolta, mikä kasvattaa ohjeistusriskin liikevaihdon osalta korkeaksi ja vaimentaa jossain määrin myös kannattavuuden skaalautumista. Yhtiö on toteuttanut viimeisen vuoden kuluessa monia kasvua ja kannattavuutta tukevia kehitystoimia, mutta niiden vaikutus on ollut toistaiseksi maltillinen.

Tyyppi: news
21.8.
2019

Toistamme Heeroksen vähennä-suosituksen ja 2,10 euron tavoitehinnan hieman odotuksista jääneen H1-raportin jälkeen.

Tyyppi: video
20.8.
2019

Heeroksen kasvu ei kiihtynyt vielä H1:llä merkittävästi viime vuoden lopun tasosta, mikä hidasti myös kannattavuuden parantumista. Myöskään rahavirrassa ei nähty vielä positiivista käännettä. Yhtiö toisti kuitenkin odotetusti ohjeistuksen vuodelle 2019, mikä indikoi loppuvuodelle vahvistuvaa kasvua ja parantuvaa kannattavuutta. Analyytikko Petri Ahon haastateltavana Heeroksen toimitusjohtaja Matti Lattu.

Heeros Oyj:n puolivuosikatsaus 1.1.-30.6.2019 https://www.inderes.fi/fi/tiedotteet/heeros-oyj

Heeros

Heeros

Company page 08.11.2016 13:50 Heeros

Heeros on vuonna 2000 perustettu ohjelmistoyhtiö, joka kehittää ja markkinoi digitaalisen taloushallinnon kokonaisratkaisua. Yhtiön pilvipalveluna (SaaS) tarjottava ratkaisu kattaa kaikki digitaalisen taloushallinnon perusprosessit, kuten osto- ja myyntilaskujen käsittelyn, maksatuksen, arkistoinnin sekä kirjanpidon ja palkanlaskennan. 

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas

Heeros

Heeros on vuonna 2000 perustettu ohjelmistoyhtiö, joka kehittää ja markkinoi digitaalisen taloushallinnon kokonaisratkaisua. Yhtiön pilvipalveluna (SaaS) tarjottava ratkaisu kattaa kaikki digitaalisen taloushallinnon perusprosessit, kuten osto- ja myyntilaskujen käsittelyn, maksatuksen, arkistoinnin sekä kirjanpidon ja palkanlaskennan. 

Heeros toimii tällä hetkellä pääasiassa Suomen markkinalla. Lisäksi yhtiö on viime vuosina investoinut Hollannin markkinaan. Heeros on yksi Suomen johtavista taloushallinnon ohjelmistoratkaisujen toimittajista. Yhtiön ohjelmistoratkaisuja käyttää yli 11 000 yritystä ja yhteisöä, joiden kautta ohjelmistolla on yli 30 000 käyttäjää. Heeros tarjoaa ratkaisujaan suoraan yrityksille (noin 20 % liikevaihdosta) tai kumppaneina toimivien tilitoimistojen kautta (noin 80 % liikevaihdosta).