Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Kesko

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Olli Vilppo

Olli Vilppo

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

23.07.2021 - 10:30

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
7.12.
2017

Kesko vaatii oikeudessa sakon uhalla, ettei Ruokakeskon entinen johtaja Rautiainen saa aloittaa Tokmannin toimitusjohtajana 2018, vaan vasta 2019.

Ruokakesko on hieman eri asia kuin monialainen Tokmanni. Kesko on innolla aiemminkin juridisiin toimin tappanut liian hyvin pärjänneitä K-kauppiaita. Nyt into ulottuu jo kilpailijoihin. Rautiainen ei ole ennen johtanut Tokmannin kaltaista laaja-alaista putiikkia, joten lienee lähinnä erikoista vedota jjohtajasopimuksiin rajatuista aloilta.

Inderes Q&A
29.8.
2017

Oriolan ja Keskon yhteisyritys avaa ensimmäiset myymälänsä syksyllä. Miten näette, löytyykö tästä positiivista ajuria Oriolan osakkeelle, vai onko Kesko suurempi hyötyjä yhteistyöstä? Millä aikavälillä investointi alkaa tuottaa tulosta? Oriolan osake on viime aikoina kehittynyt todella heikosti, vaikka Oriola on pystynyt määrätietoisesti toteuttamaan strategiaansa. Onko siis mahdollista, että Oriola kärsii Orionin vastatuulesta? Eli onko Oriola Keskolle vasta hyvä ostokohde, kun apteekkiala vapautuu, kuten aiemman kommenttinne antaa ymmärtää - eikö hyvinvointialan nousutrendi riitä?

Inderes Q&A
13.3.
2017

Näettekö, että apteekkikilpailu vapautuu pian Suomessa? Olisikohan Keskolla kiinnostusta nielaista Oriola?

Kuinka paha signaali on se, että Constin avainhenkilöt ovat olleet myyntilaidalla? Osake on kyllä laskenut.

Kesko

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast