Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Next Games

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Atte Riikola

Atte Riikola

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
14.12.
2021

Pelisektorin osakkeet raketoivat pandemian vuonna 2020, mutta tänä vuonna useimmat peliyhtiöt ovat mörnineet raskaasti. Sektorin kasvunäkymät ovat yhtä kaikki erinomaiset. Analyytikko Atte Riikola käy myös Remedyn ja Rovion kuulumisia tarkemmin läpi.

Aiempi video Next Gamesista https://www.inderes.fi/fi/videot/next-games-katseet-horisonttiin

inderesTV
3.12.
2021

Next Gamesin eilinen näkyminen peruuttaminen ei tullut yllätyksenä, mutta tilanne voi olla sijoittajille turhauttava. Yhtiön on käännettävä liikevaihtonsa kasvu-uralle ensi vuonna tai muuten edessä voi olla taas omistajia dilutoivan uuden pääoman kerääminen. Analyytikko Atte Riikola kommentoi.

inderesTV
26.11.
2021

Next Games – Teemu Huuhtanen, Toimitusjohtaja

inderesTV
22.11.
2021

Sijoittajapäivänä ääni on yhtiöillä ja kuulemme tuoreimmat kuulumiset. Esitykset kuvataan aiemmin julkaisupäivänä ja ne ovat myös jälkeenpäin katsottavissa.

inderesTV
26.10.
2021

Next Gamesin kasvuodotukset ovat ladattu täysin loppuvuodelle, jotta yhtiö pääsisi liikevaihto-ohjeistukseensa. Next Games julkaisi eilen Stranger Things -pelin globaalisti ja yhtiö sai 3 MEUR:n lainan sen skaalaamiseen. Analyytikko Atte Riikola kommentoi Verneri Pulkkisen haastattelussa.

inderesTV
25.9.
2021

Atte ja Verneri matkaavat jälleen peliyhtiöiden maailmaan. Pelimarkkinan lisäksi podissa käsitellään 18 eri peliyhtiötä sekä pelaajan että sijoittajan silmin.

inderesTV
13.8.
2021

Next Gamesin H1 sujui yhtiön odotusten mukaisesti ja uusien pelien julkaisut (Stranger Things ja Blade Runner) pitää yhtiön ohjeistuksessaan luottavaisin mielin. Toimitusjohtaja Teemu Huuhtanen kommentoi uusien julkaisujen edistymistä ja yhtiön näkymiä analyytikko Atte Riikolan haastattelussa.

inderesTV
13.8.
2021

Seuraa yhtiön osavuosikatsausta inderesTV:stä livenä!

inderesTV
19.2.
2021

Next Gamesin keihäänkärkipeli Stranger Things on laajemman julkaisun kynnyksellä. Pelin menestys on avainasemassa yhtiön tarinapolun kannalta. Toimitusjohtaja Teemu Huuhtanen kommentoi analyytikko Atte Riikolan haastattelussa.

Next Games -analyysit löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/next-games

00:00 Miten vuosi meni omin sanoin?
02:10 Missä mennään Stranger Thingsin julkaisun kanssa?
04:20 Minkälaista palautetta ST on saanut?
05:25 Blade Runner-projektin kuulumiset

inderesTV
19.2.
2021

Seuraa yhtiön tilinpäätöstiedotustilaisuutta livenä inderesTV:stä!

Next Games

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas