Nixu
2721 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 11.30 ALIN 11.35 VAIHTO (KPL) 651
MYYNTI 11.35 YLIN 11.35 VAIHTO (VAL) 0,007 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Mikael Rautanen
+358 50 346 0321

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: inderes_qa
16.8.
2019

Olisi mielenkiintoista kuulla arvio, millaista käyttökatemarginaalia Nixu pystyisi tekemään jos kovaan kasvuun panostaminen lopetettaisiin? Eli yhtiö lopettaisi yritysostot ja pudottaisi rekrytoinnit sellaiselle tasolle, että liikevaihdon orgaaninen kasvu olisi sanotaanko 5 % vuodessa. Kysymys lähinnä siitä näkökulmasta, millaista EPSiä tältä kehtaa odottaa, kun kasvuvaiheen hillotolppa saavutetaan kaukaisessa tulevaisuudessa. Entä onko teillä tietoa, miten Nixulle relevantin kyberturvamarkkinan liikevaihto kehittyi muun talouden kannalta vaikeana aikana 2007-2009?

Tyyppi: company_report
16.8.
2019

H1-raportti vahvisti Nixun hyvin edenneen pitkän aikavälin kasvutarinan olevan oikeilla urilla myös kannattavuuden osalta, missä yhtiöllä oli viime vuonna selkeitä haasteita. Yhtiön alla oleva liiketoimintapohja näyttää siten olevan terve, vaikka tietoiset kasvuinvestoinnit rasittavat jatkossakin tulosta. Nixun strategiset hankkeet jatkuvien ja skaalautuvien palvelumallien osalta etenivät jälleen oikeaan suuntaan, kv-kasvu kiihtyi yrityskauppojen vetämänä ja ulkomaan toimintojen kannattavuus kehittyi parempaan suuntaan.

Tyyppi: news
16.8.
2019

Toistamme Nixun lisää-suosituksen ja tarkistamme tavoitehintamme 12,5 euroon (aik. 12,0 euroa). H1-raportti vahvisti Nixun hyvin edenneen pitkän aikavälin kasvutarinan olevan oikeilla urilla myös kannattavuuden osalta, missä yhtiöllä oli viime vuonna selkeitä haasteita.

Tyyppi: video
15.8.
2019

Nixun ensimmäisellä vuosipuoliskolla kannattavuus yllätti positiivisesti. Käyttökate nousi 2 MEUR:oon, kun se vertailukaduella oli -0,7 MEUR. Liikevaihto ei aivan yltänyt odotuksiimme, mutta nousi kuitenkin 32 %. 

Lue analyytikon tuloskommentti täältä: https://www.inderes.fi/fi/uutiset/nixu-h1-kannattavuus-yllatti-positiivi...

Tyyppi: video
15.8.
2019

Nixu H1'19 torstaina 15.8. kello 9.30-11.30.

Tyyppi: stock_exchange_release
15.8.
2019

Tämä tiedote on tiivistelmä Nixu Oyj:n puolivuosikatsauksesta 1.1.-30.6.2019. Tiedote kokonaisuudessaan on tämän pörssitiedotteen liitteenä pdf-tiedostona. Katsaus on saatavilla myös yhtiön verkkosivuilla osoitteessa https://www.nixu.com/fi/H12019. 

Tyyppi: stock_exchange_release
9.7.
2019

Nixu Oyj:n henkilöstöannissa merkityt 99 071 uutta osaketta on rekisteröity kaupparekisteriin tänään 9.7.2019. Uudet osakkeet tuottavat osakkeenomistajan oikeudet rekisteröintipäivämäärästä lukien. 

Nixu Oyj:n osakkeiden kokonaismäärä on uusien osakkeiden rekisteröinnin jälkeen 7 425 219 osaketta. Uudet osakkeet on tarkoitus liittää arvo-osuusjärjestelmään ja ottaa julkisen kaupankäynnin kohteeksi Nasdaq Helsinki Oy:ssä yhdessä vanhojen osakkeiden kanssa arviolta 10.7.2019 alkaen.  

Tyyppi: inderes_qa
8.7.
2019

Moi! F-Securea olen tutkiskellut jo pitkään ja pyrkinyt ymmärtämään, millä perusteilla markkina hinnoittelee kyseisen toimialan yhtiöitä. Selkeä puuttuva komponentti omassa analyysissäni on kohdemarkkinan ymmärtäminen. Voisiko F-Securen eri markkinasegmentit sekä niliden kilpailutilanteet ja kehitysnäkymät jollakin tavalla yksikertaistaa fläpille tai tekstiksi?

Nixu

Nixu

Company page 24.11.2014 21:43 Nixu

Nixu tarjoaa kyberturvapalveluita, missiona pitää digitaalinen yhteiskunta toiminnassa. Intohimomme on auttaa organisaatioita hyödyntämään digitalisaatio turvallisesti. Tuotamme yhdessä asiakkaidemme kanssa käytännönläheisiä ratkaisuja liiketoiminnan jatkuvuuden, digitaalisten palvelujen helpon saatavuuden ja tietosuojan varmistamiseksi. Haluamme olla paras työpaikka yli 300 kyberturva-ammattilaisen tiimillemme, joka tekee työtä käytännönläheisten ratkaisujen löytämiseksi.

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas

Nixu lyhyesti

Nixu tarjoaa kyberturvapalveluita, missiona pitää digitaalinen yhteiskunta toiminnassa. Intohimomme on auttaa organisaatioita hyödyntämään digitalisaatio turvallisesti. Tuotamme yhdessä asiakkaidemme kanssa käytännönläheisiä ratkaisuja liiketoiminnan jatkuvuuden, digitaalisten palvelujen helpon saatavuuden ja tietosuojan varmistamiseksi. Haluamme olla paras työpaikka yli 300 kyberturva-ammattilaisen tiimillemme, joka tekee työtä käytännönläheisten ratkaisujen löytämiseksi. Nixun juuret ovat Pohjois-Euroopassa ja nykyään sijaitsemme neljällä mantereella, palvellen asiakkaita ympäri maailman. Nixu Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq First North -markkinapaikalla.