Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Nixu

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Atte Riikola

Atte Riikola

Analyytikko

Lisätiedot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
14.9.
2021

Nixu järjesti maanantaina pääomamarkkinapäivän (CMD), missä yhtiö avasi päivitettyjä taloudellisia tavoitteitaan, joiden saavuttamista tavoitellaan jo ennestään tutun kasvustrategian avu

Analyytikon kommentti
13.9.
2021

Nixu julkaisi aamulla uudet päivitetyt taloudelliset tavoitteet vuosille 2022-2025, jotka huokuvat kunnianhimoa palata takaisin vahvalle kannattavan kasvun polulle.

Analyytikon kommentti
13.8.
2021

Toistamme Nixun lisää-suosituksen ja 10,0 euron tavoitehinnan. Nixun H1-luvut olivat hieman odotuksiamme paremmat, mutta tulosvaroituksen jäljiltä alkuvuoden kehityksessä ei ollut erityisemmin hurraamista.

Analyytikon kommentti
12.8.
2021

Nixu raportoi aamulla hieman odotuksiamme paremmat H1-luvut. Tulosvaroituksen jäljiltä luvut olivat silti pehmeitä, eikä niiden osalta ole syytä isompaan juhlaan.

Analyytikon kommentti
10.8.
2021

Kyberturvapalveluyhtiö Nixu raportoi H1-tuloksensa torstaina klo 8.30. Nixu laski kesäkuussa näkymiään ja vuodesta 2021 näyttäisi muodostuvan vielä välivuosi, kun yhtiö uudistaa merkittävästi organisaatiomalliaan ja toipuu vielä koronan aiheuttamasta iskusta.

Analyytikon kommentti
24.6.
2021

Toistamme lisää-suosituksen ja laskemme tavoitehinnan 10,0 euroon (aik. 11,0) heijastellen ennustemuutoksia. Nixu laski eilen kuluvan vuoden ohjeistusta organisaatiomuutoksen, odotettua hitaampien rekrytointien ja kertaerien painamana.

Analyytikon kommentti
10.6.
2021

Nixun kasvutarinassa on ollut vuoden 2019 lopun jälkeen sulatteluvaihe, mutta paluu kasvupolulle näyttää tänä vuonna todennäköiseltä. Tämä vaatii Nixulta vielä kotipesän kunnostamista sekä uuden toimintamallin jalkauttamista organisaatioon, mihin liittyy vielä riskejä.

Analyytikon kommentti
16.4.
2021

Toistamme Nixun lisää-suosituksen ja 11,5 euron tavoitehinnan. Nixun Q1:n liikevaihto ja kannattavuus olivat pieni pettymys puolivuotistason ennusteisiimme nähden, kun koronatilanne ja henkilöstön vaihtuvuus hidastavat ensimmäisen vuosipuoliskon kasvua hieman aiempia odotuksiamme enemmän.

Analyytikon kommentti
15.4.
2021

Nixun aamulla julkaisema kevennetty Q1-katsaus oli pieni pettymys peilattuna puolivuotistasolle laadittuihin ennusteisiimme nähden. Yhtiön käyttökate parani selvästi heikosta vertailukaudesta, mutta koronatilanne ja muutokset organisaatiossa jarruttivat kasvua odotuksiamme enemmän vielä alkuvuodesta.

Analyytikon kommentti
7.4.
2021

Tarkastelemme tässä katsauksessa Helsingin pörssin asiantuntijayhtiöitä sekä erityisesti niiden kulurakenteita. Tarkoituksena ei ole laittaa erilaisia yhtiöitä paremmuusjärjestykseen, vaan tutkia kulurakenteiden eroja sekä avata mahdollisuuksia tarkastella niitä.

Nixu

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas