Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Nixu

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Atte Riikola

Atte Riikola

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisimmät videot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
12.8.
2022

Toistamme Nixun lisää-suosituksen ja 7,3 euron tavoitehinnan. Nixun alkuvuosi sujui odotustemme mukaisesti ja yhtiön käänne etenee pieni askel kerrallaan oikeaan suuntaan. Yhtiön uuden toimitusjohtajan alaisuudessa kannattavan kasvun tekeminen tulee myös olemaan prioriteettilistan kärjessä.

Analyytikon kommentti
11.8.
2022

Nixu raportoi aamulla odotustemme mukaisen H1-tuloksen. Liikevaihdon kasvu piristyi hieman Q2:lla ja hallinnoitujen palveluiden myynnin hyvän kehityksen ansiosta kannattavuuden pitäisi parantua loppuvuotta kohden.

Analyytikon kommentti
8.8.
2022

Odotamme ensimmäisen vuosipuoliskon tuloksen jäävän vielä vaatimattomalle tasolle ja Nixun tälle vuodelle ennakoiman tuloskäänteen painottuvan H2:lle. Raportista haetaan jälleen suuntaviivoja ja vahvistusta Nixun kasvuvauhdin piristymiselle, mihin markkinan kysyntätilanne antaa hyvät lähtökohdat.

Analyytikon kommentti
13.7.
2022

Nixu tiedotti tiistaina saaneensa uuden tilauksen kyberturvaratkaisun toimittamisesta nykyiselle asiakkaalleen. Tilauksen arvo on noin 2,9 miljoonaa euroa, josta noin 2,1 miljoonaa euroa tuloutuu jo kuluvan vuoden aikana.

Analyytikon kommentti
19.4.
2022

Q1-katsauksen perusteella Nixun kasvukäänne etenee, mutta kannattavuusparannuksen suhteen tekemistä vielä riittää. Yhtiön näkymät ennakoivat edelleen paluuta kannattavan kasvun syrjään loppuvuoden aikana ja muutenkin kommenteista huokui rohkaisevia merkkejä käänteestä parempaan

Analyytikon kommentti
14.4.
2022

Nixu raportoi aamulla kevennetyn Q1-katsauksensa, joka oli liikevaihdon osalta hieman odotuksiamme parempi, mutta kannattavuuden osalta heikompi.

Analyytikon kommentti
11.4.
2022

Nixu julkistaa torstaina kevennetyn Q1-katsauksen, jossa yhtiö raportoi pelkästään liikevaihdon ja käyttökatteen. Raportista haetaan erityisesti vahvistusta yhtiön kasvukäänteelle, jota myös yhtiön näkymät tälle vuodelle ennakoivat.

Analyytikon kommentti
1.3.
2022

Nixu tiedotti maanantaina, että sen hallitus on nimittänyt Teemu Salmen (49) Nixu Oyj:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Tällä hetkellä Salmi työskentelee Stora Enson tietohallinnosta, teknologiasta ja digitalisaatiosta vastaavana johtajana ja johtoryhmän jäsenenä.

Analyytikon kommentti
15.2.
2022

Admicom tiedotti maanantaina, että Nixun nykyinen toimitusjohtaja Petri Kairinen on nimitetty Admicomin toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa toimitusjohtajan tehtävässä 20.6.2022, johon asti talousjohtaja Petri Aho jatkaa väliaikaisena toimitusjohtajana.

Analyytikon kommentti
11.2.
2022

Nixun H2-luvut jäivät odotuksistamme ja sinetöivät yhtiön vaikean ja muutosten sävyttämän vuoden

Nixu