Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Olvi
4564 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
Yhtiö ei ole seurannassa. Katso kaikki yhtiöt tästä.
OSTO 41.50 ALIN 41.20 VAIHTO (KPL) 5 776
MYYNTI 41.70 YLIN 42.60 VAIHTO (VAL) 0,242 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Tulevat tapahtumat

18
Elo
Osavuosikatsaukset

Yhtiön vuosikertomukset

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Tyyppi: inderes_qa
25.6.
2020

Hei, Olvi ei ole teidän osakevertailulistalla. Osaatteko sanoa onko tulossa seurantaan lähitulevaisuudessa tai mistä löydän Olvi -analyysejä?

Tyyppi: inderes_qa
7.12.
2017

Hei! En tiedä onko tätä kyselty jo aikaisemminkin, mutta onko Olvi tulossa teille seurantaan? Olvi ollut ilmeisesti seurannassa joskus, kun tuolta yhtiösivulta löytyy vähän vanhempia analyysejä ja kommentteja. Hieno Suomalainen yhtiö, toivottavasti alatte seuraamaan mahd. pian! :)

Tyyppi: inderes_qa
14.11.
2017

Olvin liiketoiminta on kasvanut viime vuosina vahvasti. Olut maistuu. Myyntivolyymit ovat nousseet voimakkaasti viime vuosina ja ymmärtääkseni yhtiön markkinaosuus on kasvanut. Miten näette, millaiset näkymät Olvilla on tulevaisuudessa? Ja miten uskotte veromuutoksen vaikuttavan tulevaisuudessa? Kiitos!

Olvi

Olvi

Olvi on vuonna 1878 perustettu panimo, joka valmistaa oluita, siidereitä, lonkeroita, kivennäisvesiä, virvoitus-, energia- sekä urheilujuomia. Tuotemerkkejä yhtiöllä Suomessa ovat mm. Olvi, Sandels, A. Le Coq ja FIZZ. Suomessa Olvin panimo sijaitsee Iisalmessa ja sillä on tytäryhtiöt ja tuotantolaitokset Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Valko-Venäjällä. Yhtiön osake on noteerattu Helsingin pörsissä.