Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Olvi
4108 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
Yhtiö ei ole seurannassa. Katso kaikki yhtiöt tästä.
OSTO 34.50 ALIN 34.80 VAIHTO (KPL) 16 170
MYYNTI 34.90 YLIN 36.30 VAIHTO (VAL) 0,570 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Tulevat tapahtumat

30
Huh
Osavuosikatsaukset

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: inderes_qa
7.12.
2017

Hei! En tiedä onko tätä kyselty jo aikaisemminkin, mutta onko Olvi tulossa teille seurantaan? Olvi ollut ilmeisesti seurannassa joskus, kun tuolta yhtiösivulta löytyy vähän vanhempia analyysejä ja kommentteja. Hieno Suomalainen yhtiö, toivottavasti alatte seuraamaan mahd. pian! :)

Tyyppi: inderes_qa
14.11.
2017

Olvin liiketoiminta on kasvanut viime vuosina vahvasti. Olut maistuu. Myyntivolyymit ovat nousseet voimakkaasti viime vuosina ja ymmärtääkseni yhtiön markkinaosuus on kasvanut. Miten näette, millaiset näkymät Olvilla on tulevaisuudessa? Ja miten uskotte veromuutoksen vaikuttavan tulevaisuudessa? Kiitos!

Olvi

Olvi

Olvi Oyj on julkinen osakeyhtiö, jonka A-sarjan osakkeet ovat pörssissä julkisen kaupankäynnin kohteina. OLVI-säätiön omistuksessa on noin 15 prosenttia yhtiön osakekannasta, mutta perustajien ajatuksen mukaisesti säätiö omistaa edelleen enemmistön (noin 52 prosenttia) yhtiön äänivallasta. Olvi on ainoa itsenäisenä suomalaisena 1800-luvulta säilynyt panimo, joka haluaa tarjota suomalaisille juomanautintoja ja positiivisia elämyksiä. Olvi on valmistanut juomia jo 135 vuoden ajan Iisalmessa, ja nykyisin yhtiö toimii paikallisesti Suomessa, Valko-Venäjällä ja Baltian maissa. Olvi-konserniin kuuluvat nykyisin panimot Virossa, Latviassa, Liettuassa sekä Valko-Venäjällä.