Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Reka Industrial

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Gostowski

Petri Gostowski

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
15.10.
2020

Neo Industrial julkaisee Q3:n liiketoimintakatsauksensa ensi viikon torstaina. Yhtiö on ohjeistanut sen tilikauden 2020 tuloksen kääntyvän positiiviseksi. Jotta yhtiö voi saavuttaa ohjeistuksensa, ei tulospettymykselle ole varaa Q3:lla.

Analyytikon kommentti
17.9.
2020

Neo Industrial tiedotti keskiviikkona, että sen osakkuusyritys Nestor Cables on solminut sopimuksen kaapelin levitys- ja keräyslaiteiden toimittamisesta Puolustusvoimille. Sopimuskokonaisuus käsittää 20 kaapelin levitys- ja keräyslaitetta. Tämän lisäksi sopimukseen sisältyy optio 180 laitteesta.

Analyytikon kommentti
3.6.
2020

Neo Industrial tiedotti eilen ostavansa Reka Kumin osakekannan ja näin ollen konsernin liiketoimintaportfolio laajenee strategian mukaisesti toiseen itsenäiseen toimialaan. Tämä tuo konsernille leveämmät hartiat ja arviomme mukaan laskee liiketoiminnan kausiluonteisuutta.

Analyytikon kommentti
25.5.
2020

Laskemme Neo Industrialin tavoitehinnan 2,20 euroon (aik. 2,5 euroa) ja toistamme vähennä-suosituksemme.

Reka Industrial

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Reka Industrial

Reka Industrial investoi moderniin yhteiskuntaan ja uudistaa yhteiskunnan tukijalkana toimivaa teollisuutta. Teollisena perheyhtiönä Reka Industrial sitoutuu pitkäjänteisesti kehittämään omistamiensa yhtiöiden suorituskykyä ja kestävää kehitystä. Konserniyhtiöiden kautta Reka Industrial on mukana niin energia- kuin kulkuneuvoteollisuudenkin murroksessa. Reka Industrialin B-sarjan osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä.