Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Reka Industrial

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Gostowski

Petri Gostowski

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

InderesTV
3.6.
2020

Neo Industrial vahvistaa hartioitaan kumiteollisuuteen keskittyvällä Reka Kumilla. Yhtiön iso velkavuori on herättänyt meissä huolta. Analyytikko Petri Gostowski kommentoi, miten uuden velan otto yrityskauppaan sopii palapeliin.

–Videon aiheet–
00:25 Mitä
01:20 Lähipiiri neuvottelupöydässä
02:30 Leveämmät hartiat auttavat
05:50 Tuotto/-riski vaaka

InderesTV
25.5.
2020

Neo Industrialin kasvu on ollut viime vuosina kiven alla, mikä on rokottanut kannattavuutta. Kannattavuuden kääntäminen nousuun vaatii lisää liikevaihtoa. Analyytikko Petri Gostowski kommentoi.

InderesTV
29.4.
2019

Neo Industrial tarjoaa sijoittajille tällä hetkellä enemmän jännitystä kuin lupaavia sijoitustuottoja. Yhtiön Q1 oli heikko ja paineet kasautuvat kesäkaudelle Q2:lle. Hauras tase tuo ylimääräistä stressiä päälle, vaikka pitkän aikavälin kysyntäajurit ovatkin kunnossa.

Tuore laaja raportti luettavissa täältä https://www.inderes.fi/fi/hauras-perusta-merkittava-riski

InderesTV
25.10.
2017

Analyytikko Gostowskin Kemira ja Neo Industrial-kommentit rynnäkköaamukatsauslivessä. Avasimme keskusteluryhmät inderes.fi:ssä, tervetuloa mukaan! Aamukatsaus tänään valtava, ottakaa kuppi kahvia viereen

InderesTV
11.8.
2017

Inderesin analyytikko Gostowski kommentoi Afarakin aamulla julkistettua Q2-tulosta. Petri perustelee myy-suositusta yhtiön haastavalla arvostuksella. Sen sijaan Neo Industrial yllätti odotuksia reippaasti heikommalla tuloksella. Pulkkinen tivaa, mikä on yhtiön pitkän välin tarina.

InderesTV
4.5.
2017

Analyytikko Petri Gostowski kommentoi teollisuussijoitusyhtiö Neo Industrialin Q1'17:sta. Kaapelia meni hyvin kaupaksi ja lähivuosien näkymät ovat valoisat. Osakkeen arvostuskertoimet ovat edulliset, mutta yhtiön toipuva tase tekee sijoituksesta hieman riskisemmän.

InderesTV
9.3.
2017

Aloitimme laajalla maksuttomalla raportilla teollisuussijoitusyhtiö Neo Industrialin seurannan. Analyytikko Gostowski avaa yhtiötä sijoituscasena, sen vaikeaa menneisyyttä ja valoisia tulevaisuuden näkymiä. 

Reka Industrial

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Reka Industrial

Reka Industrial investoi moderniin yhteiskuntaan ja uudistaa yhteiskunnan tukijalkana toimivaa teollisuutta. Teollisena perheyhtiönä Reka Industrial sitoutuu pitkäjänteisesti kehittämään omistamiensa yhtiöiden suorituskykyä ja kestävää kehitystä. Konserniyhtiöiden kautta Reka Industrial on mukana niin energia- kuin kulkuneuvoteollisuudenkin murroksessa. Reka Industrialin B-sarjan osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä.