Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Rovio

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Atte Riikola

Atte Riikola

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisimmät videot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyysi
6.9.
2022

Lähivuosille ennustamallamme vakaalla tuloksella Rovion osakkeen arvostus näyttää jo hyvin matalalta ja näemme siinä nousuvaraa. Arvostuksen merkittävä korjaus ylöspäin vaatii kuitenkin tuloskasvunäkymän vahvistumista, johon Roviolla on myös edellytyksiä kehitteillä olevien pelien, AB Journeyn jatkokehittämisen sekä vahvan taseen mahdollistamilla yritysostoilla.

Analyysi
12.8.
2022

Rovion Q2-tulos ylitti odotuksemme, mutta uuden AB Journeyn odotuksiamme vaisumpi kehitys sekä mobiilipelimarkkinalla jatkuva vastatuuli aiheuttivat tulevien vuosien kasvu- ja tulosennusteisiimme leikkauksia.

Analyysi
18.7.
2022

Rovion osake on laskenut vahvan Q1-tuloksen jälkeisistä (3.5.) huipuistaan noin 34 % ilman merkittäviä yhtiökohtaisia uutisia. Arviomme mukaan mobiilipelimarkkinan viime kuukausien heikot kasvuluvut yhdessä koko pelisektorin happaman markkinasentimentin kanssa ovat antaneet painetta Rovion osakkeelle.

Analyysi
2.5.
2022

Rovion Q1-tulos oli erittäin vahva ja ylitti selvästi meidän ja konsensuksen ennusteet. Rovion strategian hyvä eteneminen näkyy nyt konkreettisesti uusien pelien ja kasvun muodossa, mikä on heijastunut oikeutetusti myös yhtiön osakekurssiin.

Analyysi
14.2.
2022

Rovion kärkipelit jatkavat odotuksiamme parempaa suorittamistaan, jonka lisäksi uusi AB Journey -peli on saanut lentävän lähdön tammikuun julkaisunsa jälkeen.

Analyysi
29.10.
2021

Rovion Q3-tulos ylitti selvästi odotuksemme yhtiön peliportfolion yltäessä hyvään kasvuun pienemmistä käyttäjähankintapanostuksista huolimatta. Lähivuosien ennusteisiimme emme kuitenkaan tehneet Q3-raportin pohjalta merkittäviä muutoksia ja odotamme tulevien pelien ylösajon rasittavan Rovion kannattavuutta. Ruby Gamesin ja uusien kasvupelien avulla Rovion liikevaihto kääntyy ennusteessamme ensi vuodesta voimakkaampaan kasvuun, johon peilattuna osakkeen arvostus näyttää edelleen maltilliselta.

Analyysi
27.9.
2021

Rovio järjesti perjantaina analyytikkotapaamisen, jossa käytiin läpi yhtiön peliportfolion kolmannen vuosineljänneksen kuulumisia sekä Ruby Games -yritysostoa. Olemme tehneet analyytikkotapaamisen pohjalta tarkennuksia pelikohtaisiin ennusteisiimme. Kokonaisuutena tarkistimme Rovion uudempien pelien (STM, DFH) osalta ennusteita alaspäin, mitä kärkipelien odotuksiamme vakaampi suoritus ja pienemmät käyttäjähankinnan kulut paikkaavat.

Analyysi
13.8.
2021

Rovion kärkipelit jatkoivat tasaista suorittamista Q2:lla, mikä osaltaan paikkasi uuden Darkfire Heroes -pelin pehmeyttä. Suhtaudumme alustavasti myönteisesti Rovion Ruby Games -hankintaan, joka laajentaa yhtiön peliportfoliota ja tarjoaa samalla uuden kanavan käyttäjähankintaan. Yritysoston ja uusien kasvupelien avulla Rovion liikevaihto kääntyy ensi vuodesta selvemmin kasvu-uralle, minkä arvioimme korjaavan myös osakkeen matalalta näyttävää arvostusta.

Analyysi
18.5.
2021

Rovion Q1-tulos osoitti, että yhtiön kärkipelit ovat edelleen hyvässä iskussa ja tarjoavat yhdessä vahvan taseen kanssa hyvän perustan uusien menestyspelien luomiseen ja yritysostoihin. Rovion peliportfolioon on tänä vuonna kuoriutumassa uusia kasvupelejä, joiden arvioimme kääntävän yhtiön liikevaihdon ensi vuonna kasvu-uralle. Samaan aikaan osakkeeseen ladatut kasvuodotukset ovat maltillisia, jolloin kasvunäkymän kirkastuessa sekä arvostuskertoimissa että ennusteissa olisi nousupotentiaalia.

Analyysi
30.4.
2021

Rovion kärkipeleillä oli alkuvuodesta positiivinen vire päällä. Samaan aikaan yhtiön portfolioon on kuoriutumassa uusia kasvupelejä, joiden avulla arvioimme yhtiön liikevaihdon kääntyvän ensi vuonna kasvu-uralle. Osakkeen arvostuksen valossa odotukset yhtiötä kohtaan ovat yhä maltillisia ja pidämme tuotto/riski-suhdetta edelleen houkuttelevana.

Rovio

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas