Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Rovio

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Atte Riikola

Atte Riikola

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisimmät videot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
13.9.
2022

Tarkastelimme seuraamiemme teknologiayhtiöiden arvostustasoja ensi vuoden tulos- ja liikevaihtokertoimilla. Katsauksen yhtiöjoukko koostuu 15:sta kehitysvaiheeltaan sekä kasvu- ja kannattavuusprofiililtaan monin paikoin hyvin erilaisesta yhtiöstä.

Analyytikon kommentti
6.9.
2022

Toistamme Rovion 7,5 euron tavoitehinnan, mutta kurssilaskun myötä nostamme suosituksemme osta-tasolle (aik. lisää). Lähivuosille ennustamallamme vakaalla tuloksella Rovion osakkeen arvostus näyttää jo hyvin matalalta ja näemme siinä nousuvaraa.

Analyytikon kommentti
12.8.
2022

Rovion Q2-tulos ylitti odotuksemme, mutta uuden AB Journeyn odotuksiamme vaisumpi kehitys sekä mobiilipelimarkkinalla jatkuva vastatuuli aiheuttivat tulevien vuosien kasvu- ja tulosennusteisiimme leikkauksia. Lähivuosille ennustamallamme vakaalla tuloksella Rovion osakkeen arvostus näyttää maltilliselta, mutta arvostuksen merkittävä nousuvara vaatii tuloskasvunäkymän vahvistumista.

Analyytikon kommentti
8.8.
2022

Odotamme yhtiön liikevaihdon kasvaneen vahvasti AB Journeyn sekä Ruby Gamesin vetämänä, ja myös muiden kärkipelien suorituksen jatkuneen hyvällä tasolla. AB Journeyn alkuvuodesta pienennetyn käyttäjähankinnan myötä odotamme myös kannattavuuden olleen Q2:lla hyvällä tasolla ja siten tuloksen kasvaneen selvästi vertailukaudesta.

Analyytikon kommentti
18.7.
2022

Nostamme Rovion suosituksen osta-tasolle (aik. lisää) ja tarkistamme tavoitehintaa 8,5 euroon (aik. 9,5 EUR). Rovion osake on laskenut vahvan Q1-tuloksen jälkeisistä (3.5.) huipuistaan noin 34 % ilman merkittäviä yhtiökohtaisia uutisia.

Analyytikon kommentti
13.6.
2022

Rovio järjesti perjantaina analyytikkotapaamisen, jossa käytiin läpi yhtiön peliportfolion toisen vuosineljänneksen kuulumisia. Kommenttien pohjalta tarkistimme lievästi alas liikevaihtoennusteitamme AB Journeyn ja Ruby Gamesin osalta.

Analyytikon kommentti
12.5.
2022

Rovio järjesti eilen pääomamarkkinapäivän (CMD), jossa käytiin läpi yhtiön strategiaa ja pitkän aikavälin tavoitteita.

Analyytikon kommentti
2.5.
2022

Rovion Q1-tulos oli erittäin vahva ja ylitti selvästi meidän ja konsensuksen ennusteet. Rovion strategian hyvä eteneminen näkyy nyt konkreettisesti uusien pelien ja kasvun muodossa, mikä on heijastunut oikeutetusti myös yhtiön osakekurssiin.

Analyytikon kommentti
29.4.
2022

Rovio raportoi odotuksiimme nähden hurjan tulosylityksen Q1:ltä. Uuden AB Journey -pelin julkaisu on käyttäjähankinnan osalta ollut odotuksiamme tehokkaampaa ja samalla muut kärkipelit ja Ruby Games tekivät Q1:llä erittäin hyvän suorituksen.

Analyytikon kommentti
26.4.
2022

Ennustamme yhtiön liikevaihdon kasvaneen vahvasti yhtiön kärkipelien hyvän kehityksen, tammikuussa globaalisti julkaistun AB Journeyn sekä Ruby Games -yritysoston vetämänä. AB Journeyn skaalaamiseksi tehdyt voimakkaat käyttäjähankintainvestoinnit rasittavat alkuvuoden kannattavuutta ja odotamme tuloksen laskeneen selvästi vertailukaudesta.

Rovio

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas