Tallink
440 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 0.95 ALIN 0.95 VAIHTO (KPL) 24 034
MYYNTI 0.95 YLIN 0.96 VAIHTO (VAL) 0,023 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Koponen
+358 44 2749560

Tulevat tapahtumat

8
Elo
Osavuosikatsaukset

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: news
4.7.
2019

Tallink julkaisi keskiviikkona kesäkuun liikenneraporttinsa, joka oli hieman odotuksiamme parempi Viron ja Suomen välisellä matkustajareitillä. Kuitenkin Q2:n volyymit olivat kokonaisuudessaan suurin piirtein linjassa odotustemme kanssa.

Tyyppi: news
5.6.
2019

Tallink julkaisi tiistaina toukokuun liikenneraporttinsa, joka oli suurin piirtein linjassa odotustemme kanssa. Toukokuussa Tallinkin matkustajamäärä kasvoi vertailukaudesta marginaalisesti 0,1 %.

Tyyppi: news
29.5.
2019

Viron hallitus aikoo laskea alkoholiverotusta heinäkuusta alkaen 25 %:lla. Verojen kiristys vuonna 2017 on vaikuttanut Virossa alkoholin tuonnin lisääntymiseen ja väkevien juomien osuuden kasvuun.

Tyyppi: company_report
10.5.
2019

Tallinkin Q1-tulos oli odotuksiin nähden hieman heikompi, mutta kokonaiskuva pysyi ennallaan ja nykyisellä arvostuksella tuloskasvun puuttuminen rajaa yhtiön nousuvaraa. Tallinkin kilpailtujen markkinoiden paine alkaa näkyä kannattavuudessa eikä matkustajavolyymien lasku tue tuloskehitystä myöskään. Arvostus on tulospohjaisesti kireä, mutta osaketta tukee kurantti tase ja noin 11 %:n kertaluonteinen tuotto, mikä rajaa yhtiön laskuvaraa.

Tyyppi: news
7.5.
2019

Eckerö Line ilmoitti tuovansa uuden rahtiin ja automatkustajiin keskittyvän laivan Itämerelle Viron ja Suomen väliselle reitille. Laivan aloittaminen reitillä arviolta kesäkuussa tiukentaa kilpailua entisestään kilpaillulla reitillä.

Tyyppi: news
4.4.
2019

Tallink julkaisi keskiviikkona ennusteitamme heikommat maaliskuun matkustajaliikennetiedot, mutta rahtivolyymeissa kehitys oli odotuksiemme mukaista.

Tyyppi: news
11.3.
2019

Tallinkin laivojen tulevaisuuden matkustaja- ja laivavolyymien kannalta kriittinen Helsinki-Tallinna-tunneli otti nykäyksen eteenpäin perjantaina, kun hanketta kehittävä Finest Bay Area ja kiinalaisomisteinen Touchstone Capital Partners solmivat aiesopimuksen hankkeen rahoituksesta.

Tyyppi: news
6.3.
2019

Tallink julkaisi tiistaina lievästi ennusteitamme heikommat helmikuun matkustajaliikennetiedot, mutta rahtivolyymeissa kehitys oli odotustemme mukaista. Viime vuoden lopun volyymien laskutrendi näyttää jatkuneen myös alkuvuoden aikana.

Tallink

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Tallink

AS Tallink Grupp on virolainen varustamoyhtiö, joka harjoittaa matkustaja- ja tavaraliikennettä pohjoisella Itämerellä. Lisäksi yhtiöllä on hotelleja ja kauppatoimintaa.