Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Tallink
607 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 0.96 ALIN 0.96 VAIHTO (KPL) 144 302
MYYNTI 0.96 YLIN 0.97 VAIHTO (VAL) 0,139 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Koponen
+358 44 274 9560

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: news
8.11.
2019

Nostamme Tallinkin suosituksen lisää-puolelle (aik. vähennä) ja tavoitehintamme 1,05 euroon (aik. 1,00) yhtiön Q3-tuloksen jälkeen. Tulos oli odotuksiimme nähden liikevaihdolta linjassa, mutta kannattavuus oli hyvinkin vahva ja yli ennusteidemme.

Tyyppi: company_report
8.11.
2019

Yhtiön Q3-tulos oli odotuksiimme nähden liikevaihdoltaan linjassa, mutta kannattavuus oli hyvinkin vahva ja yli ennusteidemme. Matkustajavolyymit ovat kasvaneet hyvin Viro-Suomi -reitillä, myynti on noussut ja katetaso tuotteissa parantunut yhdessä alentuneen kustannustason kanssa. Tuloskasvunäkymät ovat aavistuksen vahvempia alentuneen polttoaineen hinnan, hyvien matkustajavolyymien, Viron veroalennusten ja Burger King -ravintoloiden myötä, vaikka kireä kilpailutilanne Itämerellä omaa riskinsä.

Tyyppi: news
6.11.
2019

Tallink julkaisi tiistaina lokakuun liikenneraporttinsa, joka oli odotuksiimme nähden linjassa kokonaisuudessaan. Viro-Suomi-reitillä lokakuussa oli hyvää kasvua, mutta muualla matkustajavolyymit olivat pääosin hieman laskussa osittain telakointien ansiosta.

Tyyppi: news
4.10.
2019

Tallink julkaisi torstaina syyskuun liikenneraporttinsa, joka oli hieman odotuksiamme heikompi matkustajamäärien jäädessä ennusteistamme. Viro-Suomi-reitillä syyskuussa oli pientä kasvua, mutta muualla matkustajavolyymit laskivat selkeämmin osittain telakointien ansiosta.

Tyyppi: news
30.9.
2019

Tallink Group ilmoitti perjantaina lähtevänsä pikaruokaliiketoimintaan mukaan myös maan päällä. Yhtiö hankki yksinoikeudet Burger King -ravintoloiden ylläpitämiseen ja franchise-liiketoimintaan Baltian maissa.

Tyyppi: news
5.9.
2019

Tallink julkaisi keskiviikkona elokuun liikenneraporttinsa, joka oli hieman odotuksiamme parempi Viron ja Suomen välisellä matkustajareitillä juurikin matkustajamäärien myötä. Muualla matkustajavolyymit olivat kokonaisuudessaan suurin piirtein linjassa odotustemme kanssa.

Tyyppi: company_report
9.8.
2019

Q2-tulos oli odotuksien mukaisesti hieman vertailukautta parempi kannattavuuden osalta, mutta yhtiölle tärkeimmän Viro-Suomi -reitin heikkous aiheuttaa huolta. Kokonaiskuva yhtiöstä pysyi ennallaan ja nykyisellä arvostuksella tuloskasvun puuttuminen rajaa yhtiön nousuvaraa. Lyhyellä aikavälillä kannattavuutta parantava polttoaineen hinnanlasku ei tuo merkittävää helpotusta pitkällä aikavälillä kiristyvälle kilpailupaineelle ja heikentyville matkustajavolyymeille.

Tallink

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Tallink

AS Tallink Grupp on virolainen varustamoyhtiö, joka harjoittaa matkustaja- ja tavaraliikennettä pohjoisella Itämerellä. Lisäksi yhtiöllä on hotelleja ja kauppatoimintaa.