Tallink
505 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 0.92 ALIN 0.92 VAIHTO (KPL) 23 776
MYYNTI 0.93 YLIN 0.93 VAIHTO (VAL) 0,022 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Koponen
+358 44 274 9560

Tulevat tapahtumat

7
Mar
Osavuosikatsaukset

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: news
5.9.
2019

Tallink julkaisi keskiviikkona elokuun liikenneraporttinsa, joka oli hieman odotuksiamme parempi Viron ja Suomen välisellä matkustajareitillä juurikin matkustajamäärien myötä. Muualla matkustajavolyymit olivat kokonaisuudessaan suurin piirtein linjassa odotustemme kanssa.

Tyyppi: company_report
9.8.
2019

Q2-tulos oli odotuksien mukaisesti hieman vertailukautta parempi kannattavuuden osalta, mutta yhtiölle tärkeimmän Viro-Suomi -reitin heikkous aiheuttaa huolta. Kokonaiskuva yhtiöstä pysyi ennallaan ja nykyisellä arvostuksella tuloskasvun puuttuminen rajaa yhtiön nousuvaraa. Lyhyellä aikavälillä kannattavuutta parantava polttoaineen hinnanlasku ei tuo merkittävää helpotusta pitkällä aikavälillä kiristyvälle kilpailupaineelle ja heikentyville matkustajavolyymeille.

Tyyppi: news
4.7.
2019

Tallink julkaisi keskiviikkona kesäkuun liikenneraporttinsa, joka oli hieman odotuksiamme parempi Viron ja Suomen välisellä matkustajareitillä. Kuitenkin Q2:n volyymit olivat kokonaisuudessaan suurin piirtein linjassa odotustemme kanssa.

Tyyppi: news
5.6.
2019

Tallink julkaisi tiistaina toukokuun liikenneraporttinsa, joka oli suurin piirtein linjassa odotustemme kanssa. Toukokuussa Tallinkin matkustajamäärä kasvoi vertailukaudesta marginaalisesti 0,1 %.

Tyyppi: news
29.5.
2019

Viron hallitus aikoo laskea alkoholiverotusta heinäkuusta alkaen 25 %:lla. Verojen kiristys vuonna 2017 on vaikuttanut Virossa alkoholin tuonnin lisääntymiseen ja väkevien juomien osuuden kasvuun.

Tyyppi: company_report
10.5.
2019

Tallinkin Q1-tulos oli odotuksiin nähden hieman heikompi, mutta kokonaiskuva pysyi ennallaan ja nykyisellä arvostuksella tuloskasvun puuttuminen rajaa yhtiön nousuvaraa. Tallinkin kilpailtujen markkinoiden paine alkaa näkyä kannattavuudessa eikä matkustajavolyymien lasku tue tuloskehitystä myöskään. Arvostus on tulospohjaisesti kireä, mutta osaketta tukee kurantti tase ja noin 11 %:n kertaluonteinen tuotto, mikä rajaa yhtiön laskuvaraa.

Tallink

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Tallink

AS Tallink Grupp on virolainen varustamoyhtiö, joka harjoittaa matkustaja- ja tavaraliikennettä pohjoisella Itämerellä. Lisäksi yhtiöllä on hotelleja ja kauppatoimintaa.