Tallink
389 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 1.06 ALIN 1.06 VAIHTO (KPL) 67 264
MYYNTI 1.07 YLIN 1.08 VAIHTO (VAL) 0,072 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Koponen
+358 44 2749560

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: company_report
10.5.
2019

Tallinkin Q1-tulos oli odotuksiin nähden hieman heikompi, mutta kokonaiskuva pysyi ennallaan ja nykyisellä arvostuksella tuloskasvun puuttuminen rajaa yhtiön nousuvaraa. Tallinkin kilpailtujen markkinoiden paine alkaa näkyä kannattavuudessa eikä matkustajavolyymien lasku tue tuloskehitystä myöskään. Arvostus on tulospohjaisesti kireä, mutta osaketta tukee kurantti tase ja noin 11 %:n kertaluonteinen tuotto, mikä rajaa yhtiön laskuvaraa.

Tyyppi: news
7.5.
2019

Eckerö Line ilmoitti tuovansa uuden rahtiin ja automatkustajiin keskittyvän laivan Itämerelle Viron ja Suomen väliselle reitille. Laivan aloittaminen reitillä arviolta kesäkuussa tiukentaa kilpailua entisestään kilpaillulla reitillä.

Tyyppi: news
4.4.
2019

Tallink julkaisi keskiviikkona ennusteitamme heikommat maaliskuun matkustajaliikennetiedot, mutta rahtivolyymeissa kehitys oli odotuksiemme mukaista.

Tyyppi: news
11.3.
2019

Tallinkin laivojen tulevaisuuden matkustaja- ja laivavolyymien kannalta kriittinen Helsinki-Tallinna-tunneli otti nykäyksen eteenpäin perjantaina, kun hanketta kehittävä Finest Bay Area ja kiinalaisomisteinen Touchstone Capital Partners solmivat aiesopimuksen hankkeen rahoituksesta.

Tyyppi: news
6.3.
2019

Tallink julkaisi tiistaina lievästi ennusteitamme heikommat helmikuun matkustajaliikennetiedot, mutta rahtivolyymeissa kehitys oli odotustemme mukaista. Viime vuoden lopun volyymien laskutrendi näyttää jatkuneen myös alkuvuoden aikana.

Tyyppi: company_report
1.3.
2019

Toistamme Tallinkin vähennä-suosituksen yhtiön Q4-tuloksen jälkeen. Tulos oli odotuksiin nähden hieman parempi, mutta kokonaiskuva pysyi ennallaan ja nykyisellä arvostuksella tuloskasvun puuttuminen rajaa yhtiön nousuvaraa. Tallinkin varsin kilpailtujen kohdemarkkinoiden kasvu on kuitenkin jäänyt viime vuosina talouskasvun alapuolelle ja hintakilpailu on alkanut painamaan kannattavuutta. Tuloskasvunäkymien ollessa heikot osake nojaa etenkin kuranttiin taseeseen ja tuotto-odotus jää pääosin kohtuullisen osinkotuoton varaan.

Tyyppi: company_post
28.2.
2019

Tallink

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Tallink

AS Tallink Grupp on virolainen varustamoyhtiö, joka harjoittaa matkustaja- ja tavaraliikennettä pohjoisella Itämerellä. Lisäksi yhtiöllä on hotelleja ja kauppatoimintaa.