Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Tallink

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Yhtiön vuosikertomukset

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
4.10.
2021

Päätämme Tallinkin osakkeen seurannan yhtiön irtisanottua yhtiöseurantasopimuksen. Tästä johtuen emme anna osakkeelle enää tavoitehintaa (aik. 0,74 eur)  tai suositusta (aik. vähennä). Tallink on kärsinyt koronasta pahasti liikevaihdon ja tuloksen romahtaessa matkustamisen vähentymisen myötä.

Analyytikon kommentti
6.9.
2021

Tallinkin elokuun liikenneraportin perusteella matkustajamäärät laskivat noin 14 % vuoden takaisesta. Elokuu on Tallinkille kuukausittain tarkasteltuna yleisesti yksi vahvimmista, joten lukujen jääminen alle heikon vertailukauden oli odotuksiimme nähden pettymys.

Analyytikon kommentti
6.9.
2021

Tallink ilmoitti perjantaina osakeantinsa tuloksen. Kaikkiaan 12 020 sijoittajaa noin 206 miljoonalla osakkeella ilmoitti kiinnostuksensa antia kohtaan, joka oli näin noin 3-kertaisesti ylimerkitty. Kiinnostus on siis ollut hyvällä tasolla.

Analyytikon kommentti
16.8.
2021

Keskittyäkseen pääliiketoimintaansa Tallink tiedotti perjantaina myyneensä Baltic Retail -tytäryhtiönsä. Tytäryhtiö toimi maalla vaatteiden vähittäiskaupassa Virossa ja omisti franchising-oikeudet viidelle muotibrändille. Yhtiöllä oli 8 kauppaa Tallinnassa.

Analyytikon kommentti
4.8.
2021

Tallink julkisti tiistaina heinäkuun liikenneraporttinsa, jonka perusteella matkustajamäärät laskivat noin 28 % vuoden takaisesta. Heinäkuu on Tallinkille kuukausittain tarkasteltuna yleisesti kaikista vahvin, joten lukujen jääminen alle heikon vertailukauden oli pettymys.

Analyytikon kommentti
3.8.
2021

Tallink tiedotti maanantaina hakevansa lisää pääomaa osakeannilla. Tallink aikoo tarjota liikkeelle 66 988 294 uutta osaketta. Nykyisellään ennen antia Tallinkilla osakkeita on 669,9 miljoonaa kappaletta, joten noin 10 % lisäys osakekantaan ei ole merkittävä määrä.

Analyytikon kommentti
30.7.
2021

Laskemme Tallinkin tavoitehinnan 0,74 euroon (aik. 0,80 euroa) ja suosituksen vähennä-puolelle (aik. lisää) Q2-raportin ja kvartaalin aikaisten liikennetietojen laskiessa tulevaisuuden odotuksiamme yhtiölle.

Analyytikon kommentti
29.7.
2021

Tallinkin torstaina julkistama Q2-tulos oli odotetusti koronarajoituksien, matkustussuositusten sekä näiden luoman epävarmuuden runnomalla kvartaalilla vielä heikko.

Analyytikon kommentti
28.7.
2021

Tallink julkistaa Q2-tuloksensa torstaina 29.7.2021. Toinen kvartaali on odotuksiemme mukaan ollut edelleen koronapandemian rajoitusten sekä epävarmuuden myötä todella heikko. Volyymit ovat pysytelleet alhaisella tasolla ja tulos painuu ennusteillamme tappiolle.

Analyytikon kommentti
6.7.
2021

Tallink julkisti maanantaina kesäkuun liikenneraporttinsa, jonka perusteella matkustajamäärät laskivat noin 22 % vuoden takaisesta. Kokonaisuudessaan matkustajamäärät kasvoivat Q2:lla noin 10 %, mutta absoluuttisin luvuin ne ovat vielä hyvin matalalla tasolla, kuten myös vertailukaudella.

Tallink

ipo