Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Yritysjärjestelyjä odotellessa

Yhtiöraportti 29.06.2018 8:40 Taaleri

Taalerin näkymät lähivuosille ovat edelleen hyvät ja yhtiöllä on edellytykset pitää tuloksensa kasvussa lähivuosina. Yritysjärjestelyt tulevat nousemaan yhtiön sijoitustarinassa jälleen merkittävään rooliin ja pidämme yritysjärjestelyitä seuraavan 12kk:n aikana varsin todennäköisinä. Yhtiötä hinnoitellaan varsin selvästi alle sen osien summan ja näkemyksemme mukaan osakkeen tuotto-odotus on nykytasolla erittäin hyvä.

Käy kauppaa. (Taaleri)

Taaleri on finanssitalo, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri tarjoaa varainhoito- ja rahoituspalveluita institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Taaleri-konserni koostuu nykyisellään emoyhtiö Taaleri Oyj:stä sekä neljästä liiketoiminnallisesta tytäryhtiöstä: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Sijoitus Oy sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiö Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja.