Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Yritystietoturvan kasvuyhtiöksi profiloituva WithSecure investoi lähivuosina voimakkaasti pilvipohjaisen tuoteportfolionsa kasvuun. Lyhyellä aikavälillä tämä rasittaa yhtiön kannattavuutta, mutta strategian onnistuessa polku merkittävään kannattavuusparannukseen ja omistaja-arvon luontiin on selkeä. Ensimmäisiä merkkejä asteittain paranevista luvuista nähtiin jo Q3:lla, mutta isossa kuvassa tulosta tehdään kunnolla vasta pidemmällä aikavälillä. Voimakkaan kurssilaskun jälkeen WithSecuren osakkeen nykyinen arvostus ei mielestämme anna olennaista painoarvoa yhtiössä piilevälle skaalautuvalle kasvupotentiaalille. 

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

WithSecure on kyberturvallisuustuotteita ja -palveluita tarjoava yhtiö, jonka ratkaisut auttavat tuhansia yrityksiä suojautumaan tietoturvauhkilta. WithSecuren liiketoiminta koostuu tuoteliiketoiminnasta, hallinnoiduista palveluista, joissa tuote ja palvelu yhdistyvät sekä puhtaasta palveluliiketoiminnasta. Valtaosa WithSecuren liikevaihdosta tulee arviomme mukaan vielä päätelaitteiden suojaustuotteista (Endpoint Protection, EPP). WithSecure tarjoaa suuryrityksille ja muille kriittisiä IT-järjestelmiä omistaville tahoille konsultointia kaikilla kyberturvallisuuden osa-alueilla.