Copyright © Inderes 2011 - present. All rights reserved.
  • Uusimmat
  • Pörssi
    • Aamukatsaus
    • Osakevertailu
    • Pörssikalenteri
    • Osinkokalenteri
    • Analyysi
    • Artikkelit
    • Sisäpiirin kaupat
  • inderesTV
  • Mallisalkku
  • Foorumi
  • Premium
  • Femme
  • Opi
    • Sijoituskoulu
    • Q&A
    • Analyysikoulu
  • Meistä
    • Seurantayhtiöt
    • Tiimi
Pörssitiedote

Sébastien Boudet förverkligar dröm i Söderhallarna

Atrium Ljungberg
Lue tiedote

När Atrium Ljungberg förvärvade Söderhallarna 2017 var det med en tydlig ambition att öppna upp huset mot Medborgarplatsen och skapa en spännande mötesplats med saluhallen som drivkraft. Detaljplane-arbetet pågår och i samverkan med partners, hyresgäster och söderbor har många idéer uppkommit.

- Starka idéer är en viktig del av stadsinnovation och i Sébastien Boudet har vi hittat en samarbetspartner som brinner för att utvecklas, säger Jon Allesson, affärsutvecklingsansvarig för stadsinnovation på Atrium Ljungberg. Jag tror att han, förutom att göra våra besökare nöjda, även kommer att påverka utvecklingen av hela Söderhallarna med sin energi.

På kanelbullens dag 4 oktober, öppnar Sébastien på Söder, som hantverksbageriet heter. Efter flera år av kringresande i Sverige där han har föreläst och besökt spannmålsodlare, förverkligas nu drömmen att ha en fast plats, ett eget bageri igen. Bageriet ligger i Söderhallarna och ambitionen är att utmana och flytta gränser kring livsmedelsproduktion.

- Det här är verkligen mitt bröd! Jag har valt ut odlarna och spannmålen maler jag själv till mjöl på plats, säger Sébastien Boudet. Spannmål är som vin, det påverkas av klimat, soltimmar och hantverket. Jag älskar känslan i saluhallar och ser fram emot att vara en del av Söderhallarna.

Sébastien Boudet föddes i Paris som andra generationens bagare. År 2000 flyttade han till Stockholm där han bland annat grundade det prisbelönta La Petite France. Han är jurymedlem i Dessertmästarna på Kanal 5, en av eldsjälarna bakom Smaka på Stockholm och syns ofta som kock och bagare på Nyhetsmorgon i TV4. Därtill är han en flitig föreläsare och ger otaliga kurser i bakning runtom i landet. Sébastien har en gedigen erfarenhet inom restaurang, konditori och bageri och med en sällan skådad passion går han i spetsen för surdegsrevolution och matlagning baserad på naturliga råvaror. (källa Bonnier)

Nacka 2018-10-03
Atrium Ljungberg AB (publ)

Sosiaalinen media
  • Inderes Foorumi
  • Youtube
  • Facebook
  • Instagram
  • X (Twitter)
  • Tiktok
  • Linkedin
Yhteystiedot
  • info@inderes.fi
  • +358 10 219 4690
  • Porkkalankatu 5
    00180 Helsinki
Inderes
  • Meistä
  • Tiimi
  • Avoimet työpaikat
  • Inderes sijoituskohteena
  • Palvelut pörssiyhtiöille
Sivusto
  • UKK
  • Käyttöehdot
  • Tietosuojaseloste
  • Vastuuvapauslauseke
Inderesin vastuuvapauslauseke löytyy täältä. Kunkin Inderesin aktiivisessa seurannassa olevan osakkeen tarkemmat tiedot löytyvät kunkin osakkeen omilta yhtiösivuilta Inderes-sivustolla. © Inderes Oyj. Kaikki oikeudet pidätetään.