Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Suomen Hoivatilat kilpailijat

Inderes Q&A 19.02.2018 15:19 Hoivatilat

Puhetta on ollut paljon, että tulevaisuudessa kilpailun kiristyessä tapahtuu sitä ja tätä. En ole tähän päivään mennessä törmännyt viellä siihen, että ketä nämä Suomen Hoivatilojen kilpailijat käytännössä ovat?

Answer 

Hei,

Suomen Hoivatilojen kilpailuetua ja kilpailua olemme käsitelleet Yhtiöraportissa (3/2017) sivulla 20. (https://www.inderes.fi/kasvutarina-jatkuu-0)

"Suomen Hoivatilojen kilpailijoita ovat muut päivä- ja hoivakoteja rakentavat ja vuokraavat tahot Suomessa. Rakennusliikkeet kilpailevat Suomen Hoivatilojen kanssa hoivakiinteistöjen rakentamisen kehityskatteista ja hoivakiinteistöjä omistavat instituutiosijoittajat sekä hoivakiinteistörahastot kilpailevat vuokraustoiminnassa."

Olemme käsitelleet Hoivamarkkinoiden kilpailua aiemmin Q&A:ssa. :) https://www.inderes.fi/kysymys/suomen-hoivatilojen-koulut-ja-kilpailijat

Lisäksi Suomen Hoivatilojen toimitusjohtaja Jussi Karjula kommentoi kilpailutilannetta tilinpäätöshaastattelussa kohdasta 1:30 eteenpäin. https://www.inderes.fi/videot/suomen-hoivatilat-2017-tilinpaatoshaastattelu