Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Titaniumin suositus

Inderes Q&A 01.11.2017 11:39 Titanium

Hei. Inderes aloitti Titaniumin seurannan yhtiön listautuessa ja kaupankäynnin alkaessa. Inderes antoi Titaniumille listautumisen jälkeen 7,0 EUR tavoitehinnan ja Vähennä-suosituksen. Nyt Titaniumin osakkeen arvo on pudonnut 6,29-6,30 EUR lukemiin eli osakkeen arvo on tällä hetkellä 10% alle Inderesin 10.10. antaman 7,0 EUR tavoitehinnan. Jos Inderesin 7,0 EUR tavoitehinta pätee edelleen, niin miksi Inderes ei ole antanut Titaniumille vieläkään Lisää-suositusta? Eikö esittämänne tavoitehinta ja nykyinen arvostustaso ole viesti siitä, että arvostuksella on nähtävissä jopa 10% nousu, tarkoittaen Inderesin omalla asteikolla Lisää-suositusta? Kiitos! P.S. Olisi kiva, jos saisitte Titaniumista lisää uutisia, analyysejä ja aamukatsauksia aikaiseksi. Edellisestä on jo 3 viikkoa aikaa. :)

Answer 

Hei, kiitokset hyvästä kysymyksestä!

Tavoitehinnan ja suositusten tulkinta on hyvin keskeisessä roolissa analyysien tulkinnassa. Olemme kommentoineet tavoitehintojen ja suosituksien tulkintaa aiemmin esitetyssä Q&A:ssa https://www.inderes.fi/kysymys/tavoitehinnan-ja-suosituksen-tulkinta

Suosituksen tai tavoitehinnan muutos vaatii aina analyytikolta yhtiöraportin. Lyhyen välin kurssimuutosten vuoksi suosituksia ei usein muutella ilman suurempia uutisia (kuten tässä tilanteessa Titaniumin suositusta), vaikka yleisen ohjeistuksemme perusteella näin voisi olettaa tapahtuvan. Titaniumin osalta uusia kommentteja tulee varmasti, kun merkittävia uutisia ilmenee. :)