Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Kamux

Analyst

Rauli Juva

Rauli Juva

Analyytikko

Read more

Viimeisin video

Latest insider trading

Net impact profile

inderesTV
Kamux analytiker Thomas Westerholm
15.8.
2022

Kamux vinstvarnade strax innan börshandeln stängdes dagen innan publiceringen av kvartalsrapporten för årets andra kvartal. Marknadsreaktionen var omedelbar och kursen åkte rejäl nedförsbacke. Att bolagets lönsamhet lider i en utmanande marknad är en sak, hur detta påverkar bolagets långsiktiga story en annan. Analytiker Thomas Westerholm kommenterar kvartalsrapporten som helhet och tar en närmare titt på omsättningen, marknadsandelarna samt den nuvarande värderingen.

00:00 Introduktion
00:18 Vinstvarning dagen innan rapportpublicering

inderesTV
18.5.
2022

Kamux Q1’22 resultat var något av en besvikelse. Omsättningen ökade med 13%, medan rörelsevinsten landade på samma nivå som senaste kvartal, vilket underskred förväntningarna. Oförutsedda förändringar i efterfrågebilden stod för utmaningar, liksom även marknaden för begagnade bilar som helhet. Analytiker Thomas Westerholm kommenterar.

Videoinnehåll:
00:00 Introduktion
00:16 Omsättningstillväxt på svår och minskande marknad
01:02 Problem på marknaden: svagare konsumenttillit, ändrat konsumentbeteende

inderesTV
9.3.
2022

På denna video kommenterar analytiker Thomas Westerholm Kamux senaste kvartalsrapport och verksamhetsåret 2021. Bolaget har en gedigen tillväxtprofil där digitalisering, skalbarhet och låga fasta kostnader är starka drivkrafter. Tittaren får en inblick i Kamux som investeringsobjekt, samt kommentarer på både affärsmodell, tillväxtstrategi och utdelningspolicy.

Läs mer om Kamux här:
https://www.inderes.se/markets/NASDAQ-Helsinki/Kamux

Kamux

Svenska translation unavailable for Kamux.