Heeros

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Sijoitusnäkemys

Heeros on hyvin asemoitunut alan kilpailussa Suomessa. Lisäksi liiketoimintamallilla on hyvä ennustettavuus ja skaalautuvuus.
Accountor ja Visma kilpailu-uhka Heerokselle ja sen asiakkaille. Lisäksi kansainvälistyminen syö resursseja kotimarkkinan investoinneilta.
Aito SaaS-liiketoimintamalli oikeuttaa korkean arvostuksen. Yhtiö on investointivaiheessa, eikä tulos anna tukea arvostukselle.

Analyytikko

Joni Grönqvist
+358405153113

Laaja raportti

Avainluvut

EV/EBIT

EBIT

P/E

Osinko-%

Yhtiön avainluvut

Avaintapahtumat ja raportit

Tyyppi: video
13.4.
2017

Inderes ROAST: vieraana Heeroksen tj Matti Lattu

Inderes ROASTissa vieraana pilvisoftayhtiö Heeroksen toimitusjohtaja Matti Lattu. Lattu on luotsannut Heerosta jo 10 vuotta 10 hengen yhtiöstä yli 70 henkeä työllistäväksi, Eurooppaan tähyäväksi kasvuyhtiöksi. ROASTin alussa puhutaan kasvamisesta johtana kasvavan yhtiön mukana. Pulkkinen ottaa vastaan yleisökysymyksiä, jotka koskevat Heeroksen kansainvälistymistä Hollannissa ja Ruotsissa. Miten Heeros vastaa kiristyvään kilpailuun Suomessa? Miksi kilpailijat kasvavat nopeammin? 

Tyyppi: morning_review
13.4.
2017
Alaotsikot:
 • Nixu päivitys - yhtiöllä vahva startti vuoteen 2017
 • Valmet nosti melko odotetusti liikevaihto-ohjeistustaan kuluvalle vuodelle
 • Case: Pörssin kiinteistöyhtiöt eroavat riski/tuotto -profiililtaan toisistaan
Tyyppi: inderes_qa
12.4.
2017

Matti Lattu on pitkän aikavälin erittäin menestynyt judoka. Välillä voittaa 10-0 ja välillä häviää 0-10. Millä aikavälillä Matti ottaa Heeroksella kansainvälisen ipponin esim. Hollannissa?

Tyyppi: inderes_qa
10.4.
2017

Milla todennakoisyydella Heeroksen Euroopan valloitus voisi onnistua ? Tuote on varmaan kunnossa, mutta jokaisella maalla on omat kirjanpitolait. Valloitus vaatii varmaan jokaisessa maassa luotettavat ja sitoutuneet yhteistyokumppanit. Onkohan tuo Hollannin konttori avattu markkinoiden haisteluun isommille kentille ? Mika on analyytikon arvio asteikolla 1-10, alkaako kassavirtaa tulla Suomen ulkopuolelta ja milloin ?

Tyyppi: morning_review
17.3.
2017
Alaotsikot:
 • Case: taloushallinnon pilviohjelmistojen käyttäjämäärät jatkavat kasvua
 • Glastonin Metsänen sijoituksestaan yhtiöön: ”Glastonissa minulle tärkeät kriteerit yhdistyvät”
 • Edellisen yhtiöillan videot katsottavissa InderesTV:ssä

Vuonna 2004 perustettu yritysjuridiikkaan keskittynyt lakiasiaintoimisto Fondia kertoi eilen listautuvansa Helsingin pörssin First North Finland -markkinapaikalle.

Tyyppi: morning_review
16.3.
2017
Alaotsikot:
 • Sampo päivitys - vakaa osinkovirta ja yritysjärjestelyoptio kiinnostavat
 • Fed odotetulla korkouralla, Hollannin populistit joutuivat taipumaan
 • Zeeland Family päivitys - edessä vahvaa tuloskasvua

 Pidämme Nokian arvostusta yhä maltillisena ja näkyvyys siihen, että yhtiön tulos kääntyy kasvuun 2018, on parantunut. 

Tyyppi: company_report
17.2.
2017

Yhtiön H2:n kasvu oli edelleen vahvaa, vaikka se jäi hieman odotuksistamme. Heeroksen kuluvan vuoden ohjeistus oli varovainen, mutta uudet keskipitkät tavoitteet indikoivat kuitenkin luottoa vahvan kasvun jatkumiseen tulevina vuosina. Pidämme yhtiön arvostustasoa edelleen houkuttelevana huomioiden odotettu kasvunopeus, SaaS-liiketoimintamallin skaalautuva potentiaali ja markkinoiden kasvuajurit. Arvostustason korjautuminen SaaS-yhtiön arvostuskertoimiin edellyttää kuitenkin lisää näyttöjä kasvun jatkumisesta. Osakkeen lyhyen aikavälin ajurit ovat niukassa, mutta Heeros on hyvin houkuttelevasti hinnoiteltu, jos uskoo yhtiön kasvun jatkumiseen seuraavan 2-3 vuoden tähtäimellä.

Tyyppi: morning_review
17.2.
2017
Alaotsikot:
 • Rapala H2 - ensimmäistä kertaa vuosiin yhtiöllä on selkeä suunta
 • Pihlajalinna Q4 - kaikilta osin neutraali raportti
 • Consti Yhtiöt päivitys - yhtiö palaa jälleen vahvemmalle kasvu-uralle

Revenion HOME-tuotteen FDA-luvan ratkeamisen lähestyessä kannattaa osakkeen kyydissä mielestämme pysytellä, sillä todennäköisyydet ovat edelleen luvan saamisen puolella. 

Heeros

ISIN: 
FI4000127527
Market place: 
First North
Exclude from ranking: 
Top 3: 
Heeros

Heeros toimittaa taloushallinnon ohjelmistoratkaisuja SaaS-pohjaisesti tilitoimistoille sekä Pk-yrityksille. Heeros perustettiin vuonna 2000 ja työllistää tällä hetkellä noin 60 työntekijää Suomessa ja ulkomailla. Yhtiön liikevaihto oli viime vuonna 6,6 miljoonaa euroa.