Heeros
KURSSI
3.2 EUR
OSTO 3.14 ALIN 3.2 VAIHTO (KPL) 20
MYYNTI 3.2 YLIN 3.2 VAIHTO (VAL) 0,000 Milj. EUR
KURSSI
3.2 EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Sijoitusnäkemys

Heeros on hyvin asemoitunut alan kilpailussa Suomessa. Lisäksi liiketoimintamallilla on hyvä ennustettavuus ja skaalautuvuus.
Accountor ja Visma kilpailu-uhka Heerokselle ja sen asiakkaille. Lisäksi kansainvälistyminen syö resursseja kotimarkkinan investoinneilta.
Aito SaaS-liiketoimintamalli oikeuttaa korkean arvostuksen. Yhtiö on investointivaiheessa, eikä tulos anna tukea arvostukselle.

Analyytikko

Joni Grönqvist
+358405153113

Laaja raportti

Avainluvut

EV/EBIT

EBIT

P/E

Osinko-%

Yhtiön avainluvut

Avaintapahtumat

Tyyppi: video
13.4.
2017

Inderes ROAST: vieraana Heeroksen tj Matti Lattu

Inderes ROASTissa vieraana pilvisoftayhtiö Heeroksen toimitusjohtaja Matti Lattu. Lattu on luotsannut Heerosta jo 10 vuotta 10 hengen yhtiöstä yli 70 henkeä työllistäväksi, Eurooppaan tähyäväksi kasvuyhtiöksi. ROASTin alussa puhutaan kasvamisesta johtana kasvavan yhtiön mukana. Pulkkinen ottaa vastaan yleisökysymyksiä, jotka koskevat Heeroksen kansainvälistymistä Hollannissa ja Ruotsissa. Miten Heeros vastaa kiristyvään kilpailuun Suomessa? Miksi kilpailijat kasvavat nopeammin? 

Tyyppi: news
13.4.
2017

Tikon ja Procountor tiedottivat viime viikolla syventävänsä yhteistyötä palvellakseen asiakkaitaan paremmin. Procountor ja Tikon ovat molemmat Accountor-konserniin kuuluvia sähköisen taloushallinnon ohjelmistotaloja.

Tyyppi: inderes_qa
12.4.
2017

Matti Lattu on pitkän aikavälin erittäin menestynyt judoka. Välillä voittaa 10-0 ja välillä häviää 0-10. Millä aikavälillä Matti ottaa Heeroksella kansainvälisen ipponin esim. Hollannissa?

Tyyppi: inderes_qa
10.4.
2017

Milla todennakoisyydella Heeroksen Euroopan valloitus voisi onnistua ? Tuote on varmaan kunnossa, mutta jokaisella maalla on omat kirjanpitolait. Valloitus vaatii varmaan jokaisessa maassa luotettavat ja sitoutuneet yhteistyokumppanit. Onkohan tuo Hollannin konttori avattu markkinoiden haisteluun isommille kentille ? Mika on analyytikon arvio asteikolla 1-10, alkaako kassavirtaa tulla Suomen ulkopuolelta ja milloin ?

Tyyppi: news
17.3.
2017

Suomen taloushallinnon pilviohjelmistoissa on käynnissä kova kilpailu Visman, Procountorin, Heeroksen ja osin myös Talenomin välillä. Tekemämme selvityksen mukaan suurimpien taloushallinto-ohjelmistojen käyttäjämäärät ovat jatkaneet kasvua viime syksystä.

Tyyppi: news
16.3.
2017

Taloushallinnon ohjelmistoratkaisuja tarjoava Heeros kertoi eilen Hollannin liiketoiminnan etenemisestä. Yhtiö on investoinut Hollannin toimintoihin 2014 lähtien. Heeros tiedotti eilen kysynnän lähteneen Hollannissa kasvuun valtionhallinnon siirryttyä sähköiseen laskutukseen 1.1.2017 alkaen.

Tyyppi: company_report
17.2.
2017

Yhtiön H2:n kasvu oli edelleen vahvaa, vaikka se jäi hieman odotuksistamme. Heeroksen kuluvan vuoden ohjeistus oli varovainen, mutta uudet keskipitkät tavoitteet indikoivat kuitenkin luottoa vahvan kasvun jatkumiseen tulevina vuosina. Pidämme yhtiön arvostustasoa edelleen houkuttelevana huomioiden odotettu kasvunopeus, SaaS-liiketoimintamallin skaalautuva potentiaali ja markkinoiden kasvuajurit. Arvostustason korjautuminen SaaS-yhtiön arvostuskertoimiin edellyttää kuitenkin lisää näyttöjä kasvun jatkumisesta.

Tyyppi: video
16.2.
2017

Heeros H2'16 tj Matti Lattu

Heeroksen kasvu jatkui vahvana H2-puoliskolla. Toimitusjohtaja Matti Lattu vastaa analyytikko Jonu Grönqvistin kysymyksiin. Mitkä olivat H2-tuloksen pääkohdat? Miten ulkomaan toiminnot etenivät? Kilpailijan markkinointipanokset lisääntyvät, miten Heeros reagoi kiristyvään kilpailuun? Heeroksen taloudelliset tavoitteet? 

Sivut

Heeros

ISIN: 
FI4000127527
Market place: 
First North
Exclude from ranking: 
Top 3: 
Heeros

Heeros toimittaa taloushallinnon ohjelmistoratkaisuja SaaS-pohjaisesti tilitoimistoille sekä Pk-yrityksille. Heeros perustettiin vuonna 2000 ja työllistää tällä hetkellä noin 60 työntekijää Suomessa ja ulkomailla. Yhtiön liikevaihto oli viime vuonna 6,6 miljoonaa euroa.