Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Kommentteja omasta salkusta

Inderes Q&A 26.01.2018 16:18

Hei, Tuli sellainen idea mieleen, että jos jakaisin oman salkkuni teille ja voisitte kommentoida hieman ja sparrata mitä kannattaisi tehdä ja mitä ei kannattaisi tehdä? Sillä yksin en pysty seuraamaan ihan kaikkea. Niinpä ajattelin että tälläinen palvelu voisi auttaa jopa itseasiassa miljoonia suomalaisia. Katsos kun epävarmuus on tylsää.

Ystävällisin terveisin, Innokas inderesin käyttäjä

Answer 

Hei, kiitokset ehdotuksestasi!

Tämän kaltainen konsultointi lasketaan kuitenkin sijoitusneuvonnan alle, joten valitettavasti emme voi sellaista tarjota. Sijoitusneuvonta on luvanvaraista toimintaa.

Ajankäytön suhteen suosittelemme Heikkilä & Vilénin 24. osan kuuntelemista; jaksossa käsitellään hajauttamista :) https://www.inderes.fi/videot/heikkilavilen-osa-24-kuinka-paljon-hajautt.... Hajauttaminenhan on kuuluisasti sijoittajan ainoa "ilmainen lounas" riskien hallitsemiseen. Kaksikko on yhtä mieltä, että yli 20% paino yhdessä osakkeessa alkaa olla äärirajoilla, vaikka tämä toki riippuu yhtiön laadusta. Tämä on hyvä pitää mielessä myös pitkän nousukauden jälkeen, kun hajauttaminen tuntuu turhimmalta.