Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Outokumpu

Analyst

Petri Gostowski

Petri Gostowski

Analyytikko

Read more

Latest insider trading

Net impact profile

Inderes Q&A
23.8.
2017

Outokummun arvostustasoon vaikuttaa analyytikoiden mukaan nikkelin/ferrokromin hintakehitys siten, että hintojen noustessa myös Outokummun osakkeen hinta nousee. Miksi näin? Eikö raaka-aineen hinnannousun pitäisi heikentää yhtiön tulosta? Parhain terveisin, XX (nimi poistettu)

Inderes Q&A
29.6.
2017

Mitenkä öljyn hinnan muutokset vaikuttaa kaivosteollisuuden kursseihin (esim. Outokummun tapauksessa) ja erityisesti miksi? Mediassa on ollut paljon puhetta alhaisesta hinnasta, jonka luulisi näkyvän ainakin alhaisimpina kustannuksina. Kuitenkin hinnan laskiessa myös kurssi näyttäisi laskevan. Netistä vaikeaa löytää kattavaa vastausta.

Inderes Q&A
19.6.
2017

Hei, Outokummun kurssi on ollut laskutrendissä jo pidemmän aikaa ja viime päivinä useat tahot ovat laskeneet suosituksiaan yhtiön osalta. Onko Inderesin näkemys yhtiöstä edelleen sama ja onko voimakas kurssilasku perusteeton?

Inderes Q&A
22.5.
2017

Mitä indeksejä seuraamalla voimme päätellä esimerkiksi Outokummun tuloksen kehitystä ?

Inderes Q&A
15.5.
2017

Hei, mietin tässä Outokumpua sijoituskohteena ja ajattelin, että olisi mukava oman analyysin tueksi lukea teidän laadukasta analyysia. Kuitenkin teillä on yhden kk tilaus kohtalaisen kallis (30€), jos ei kuitenkaan halua kaikista yhtiöistä lukea eikä myöskään jatkossa välttämättä tarvitse tätä ominaisuutta kovin usein. Olisiko siis teidän mahdollista muuttaa hinnoitteluanne esimerkiksi siten, että voisi ostaa yhden yhtiön analyysin ainoastaan esimerkiksi viikoksi (aika jossa sen ehtisi varmasti kahlata sana sanalta läpi)? Voisin itse maksaa vaikka 10€ yhden yhtiön analyysistä.

Inderes Q&A
3.5.
2017

Onko Outokumpu seurannassanne oleva yhtiö? Mietteitä lähiaikojen dippauksesta? Yhdysvaltalainen suurpankki ilmeisesti oli ainakin roimalla kädellä myynyt yhtiötä.

Outokumpu