Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Ovaro Kiinteistösijoitus

Analyst

Matias Arola

Matias Arola

Analyytikko

Read more

Latest insider trading

Net impact profile

Inderes Q&A
22.2.
2018

Monessa lähteessä Oravan REIT-statuksen purkaminen nähdään hyvänä osakkeenomistajien kannalta. Mitä etuja tästä olisi?

Inderes Q&A
12.2.
2018

Oravan NAV -uskottavuuteen sijoittajan silmissä vaikuttaa omistusten maantieteellinen sijainti. Missä kaupungeissa sijoitukset oleellisimmin sijaitsevat?

Inderes Q&A
20.9.
2017

Saadaanko analyytikon pikakommaria tänää Eliten tekemästä tarjouksesta?

Inderes Q&A
18.9.
2017

Kannattaa lukea Viisas Raha -lehdestä Pyysingin juttu (takakannen sisäsivu) IH:n rahastusautomaatista. Verneri osaa siitä etsiä roustaavat kysymykset!

Inderes Q&A
6.9.
2017

Jos osa Oravaista on nyt tappiolla niin kannattaako mielummin ottaa tappiot kuin osallistua Investors Housen tarjoukseen?

Inderes Q&A
17.8.
2017

Ennustetta: Ennustamme Orava Asuntorahaston osakkeen kokonaistuoton jäävän lähivuosina n. 4 %:n tasolle, minkä takia pidämme peruskenaariossa osakkeen hinnoittelua 60 % alle vuoden 2017 ennustamamme NAV:in perusteltuna. Sitte toisaalla kirjoitatte että ennusteenne NAV:lle on n 4% lähivuosina, tämähän on tuplatuotto tuohon ylempään tekstinne verrattuna....? Ja miten näette tuoreimpien asuntojen hintakehityksen vaikuttavan Oravan tuottoihin ja liiketoimintaan?

Inderes Q&A
1.6.
2017

Moikka, uusin Rautasen blogi pisti viimein kysymään suoraan; olitteko puhtaasti väärässä Oravan suhteen vai onko ulostulon paikka teidän tuloissa siitä mitä firmat maksaa teille seurannasta ym? (Vai onko tästä ollut jo juttua..) Tarkistin seurannan analyysin lopusta ja ei se 100% metsässä ole, mutta jokin mielestäni mättää kun piensijoittajista kaikki ovat tuominneet ja hylänneet ko firman aikoja sitten - ja te olette sitä suositelleet ostamaan moneen kertaan. Ts miksi ette osanneet odottaa lopputulemaa? Ko analyytikonne on palkittu jne.

Ovaro Kiinteistösijoitus

ipo