Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

SRV

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyst

Olli Koponen

Olli Koponen

Analyytikko

Read more

Latest insider trading

Net impact profile

Inderes Q&A
13.3.
2018

Pisti silmään SRV:n fundamentit vuodelle 2019. P/E-kerroin ja osinkotuottoprosentti olivat molemmat 5,57. Onkohan SRV kaappaamassa monopoliaseman tulevissa rakennusprojekteissa vai mihinkä tuollaiset lukemat perustuvat ? Voitteko hiukan valottaa, mitä erinomaista SRV:lle on tapahtumassa vuoden tai parin sisällä ?

Inderes Q&A
20.11.
2017

Moi, Ruotsin mahdollisesta asuntomarkkina kuplasta on pitkään puhuttu lehdissä. Voisiko tätä käydä läpi esim. Mariannen makrossa?

Inderes Q&A
17.5.
2017

Moi, Tiedän, että sitä on mahdotonta ennustaa, mutta eräällä videollanne sanotte, että ette pidä korkojen nousua ''lähivuosien sisällö'' kovinkaan todennäköisenä. Onko teillä jonkunlainen kuva siitä, kuinka pitkän ajan kuluttua se olisi todennäköistä? Mitkä toimialat ovat korkojen nousun yhteydessä suurimmat voittajat ja häviäjät? Finanssiala käsittääkseni ainakin kuuluu voittajiin. Onko mitään ohjenuoraa, millaisia liikkeitä omassa salkussa tulisi pääpiirteittäin tehdä silloin? Vai tuleeko pitää pää kylmänä? Tähän toki jo vaikuttaa sekin, missä vaiheessa nousukautta ollaan.

Inderes Q&A
15.5.
2017

Miksi joissain osakkeissa on suosituksena vähennä, vaikka osakkeen tavoitehinta on korkeampi kuin osakkeen päätöskurssi? Viimeisimpänä esimerkkinä SRV-yhtiöt, joilla päätös oli 4,63€ ja tavoite 5,10€. Suositus osakkeelle oli kuitenkin vähennä.

Inderes Q&A
SRV
30.3.
2017

Milloin SRV päivitystä?

SRV

ipo