Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Arvonluojien aatelia

Inderes analyysi 19.11.2020 7:34 Talenom

Talenomin jo aiemmin erinomainen sijoitustarina on saanut uutta potkua uskottavan kansainvälistymisstrategian, teknologian jatkuvan kehityksen sekä uudistuneen strategian mukana. Talenomin liiketoiminta on valtaosin jatkuvaa, defensiivistä, kannattavuus osin skaalautuvaa ja kilpailuedut vahvoja. Kun tähän lisätään uudet mahdollisuudet pienasiakassegmentissä (TiliJaska) ja kansainvälisillä markkinoilla, sijoitustarina on erittäin houkutteleva. Ainoa ongelma onkin rakettimaisesti noussut arvostustaso, joka on mielestämme huolestuttavalle tasolle. Talenom kuuluu Helsingin pörssin arvonluojien aatelistoon, mutta erittäin korkean arvostustason (2021e P/E 46x) ja hieman laskeneiden lähivuosien ennusteiden takia emme pidä osakkeen riskikorjattua tuotto-odotusta tällä hetkellä houkuttelevana.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Talenom)

Talenom on vuonna 1972 perustettu tilitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman tilitoimistopalveluja sekä muita sen asiakkaiden liiketoimintaa tukevia asiantuntijapalveluja. Yhtiöllä on omaa ohjelmistokehitystä ja se tarjoaa tilitoimistoasiakkailleen sähköisen taloushallinnon työkaluja. Yhtiö on keskittynyt toimimaan erityisesti pk-yritysten kumppanina tarjoten näille lakisääteistä kirjanpitoa huomattavasti laajempaa palvelukokonaisuutta. Talenom on fragmentoituneella markkinalla yksi toimialansa suurimpia toimijoita.