Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

LeadDesk on eurooppalainen SaaS-ohjelmistoyhtiö, jonka tuote tehostaa yritysten myyntiä ja asiakaspalvelua. Yhtiö on viime vuosina kasvanut määrätietoisesti pilvimurroksessa vahvasti kasvavalla Euroopan markkinalla. Yritysostoja hyödyntävän strategian ja markkinan myötätuulen avulla näemme lähivuosien kasvulle hyvät ajurit. Yrityskaupat rajoittavat lyhyen tähtäimen orgaanista kasvua, jonka tulevan kulmakertoimen taso tarkentuu vasta ajan kuluessa. Ennustetarkistusten jälkeen nykyarvostus (2022e EV/S 3,9x) tarjoaa mielestämme edelleen riittävän tuotto-odotuksen riskeihin nähden. 

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (LeadDesk)

LeadDesk on vuonna 2009 perustettu pilvipohjaisten contact center – ohjelmistojen tarjoaja suuren kontaktimäärän asiakaspalvelun ja myynnin tarpeisiin. LeadDeskin Software as a Service -mallilla toimitettavan selainpohjaisen ohjelmiston avulla myynti- ja asiakaspalveluhenkilöstö pystyy työskentelemään tehokkaasti kontaktoinnissa sekä asiakaskontaktien vastaanotossa. Yhtiöllä on toimipisteet Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Hollannissa ja Espanjassa.