Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Viimeisen noin 1,5 vuoden aikana Aallon Group näyttää löytäneen toimivan reseptin, jolla pieniä ja keskisuuria tilitoimistoja saadaan ostettua maltillisilla arvostuskertoimilla. Tänä vuonna nämä järjestelyt ovat alkaneet myös heijastua yhtiön numeroihin kiihtyvän kasvun muodossa. Näemme osakkeen tuotto-odotuksen olevan hyvällä tasolla yritysostostrategian jatkaessa nykyisillä urillaan ja orgaanisen kasvun asteittain piristyessä ensi vuoden aikana.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Aallon Group)

Aallon Group on 2019 perustettu alueellisista pitkän historian omaavista tilitoimistoista muodostettu konserni, joka tarjoaa tilitoimistopalveluja Suomessa. Yhtiön tarkoituksena on tarjota suuren tilitoimiston osaaminen ja asiantuntemus paikallisella ja kasvollisella palvelulla. Aallon Group kuuluu kokoluokaltaan Suomen suurimpien tilitoimistojen joukkoon. Aallon Group pyrkii aktiivisesti konsolidoimaan fragmentoitunutta tilitoimistomarkkinaa.