Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Aallon Group on löytänyt toimivan reseptin, jolla pieniä ja keskisuuria tilitoimistoja saadaan ostettua maltillisilla arvostuskertoimilla. Viime vuosina yritysostostrategian toimivuudesta omistaja-arvon luonnissa on saatu jo lupaavia näyttöjä, kun yritysostot ovat alkaneet heijastua yhtiön lukuihin myös tuloskasvun muodossa. Näemme osakkeen tuotto-odotuksen olevan hyvällä tasolla strategian jatkaessa nykyisillä urillaan. 

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Aallon Group)

Aallon Group on 2019 perustettu alueellisista pitkän historian tilitoimistoista muodostettu konserni, joka tarjoaa tilitoimistopalveluja Suomessa. Yhtiön tarkoituksena on tarjota suuren tilitoimiston osaaminen ja asiantuntemus paikallisella palvelulla. Aallon Group kuuluu kokoluokaltaan Suomen suurimpien tilitoimistojen joukkoon. Aallon Group pyrkii aktiivisesti konsolidoimaan fragmentoitunutta tilitoimistomarkkinaa.